Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-134

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-134
Cod produs
JCGNPFLW-AM
Out Of stock
Descriere
Cine a spus ca nu poti avea un utilaj performant cu bani putini inseamna ca nu ne-a cunoscut pe noi! Fara sa facem compromis de calitate, iti oferim aceasta coroana punte Dana Spicer 112-134 la un pret extraordinar. Daca esti in cautarea unei coroane „obisnuite”, ai ajuns unde nu trebuie. Aceasta coroana este o piesa ingenioasa, un „portal” catre o noua performanta. Proiectata sa reziste la cele mai dure conditii, astfel incat materialul din care este fabricata sa nu-si schimbe proprietatile pe termen lung, coroana noastra face cu adevarat diferenta.

Cand cauti un produs de calitate superioara, cu beneficii semnificative si preturi rezonabile, stii ca il gasesti mereu la ACN Piese Utilaje. Esti gata pentru o aventura in lumea noastra? Suntem aici pentru a te ajuta sa mentii utilajele in stare optima de functionare si sa dai viata proiectelor tale cele mai indraznete. Expertii nostri tehnici vor avea grija sa te informeze corect si complet despre produsele care te intereseaza, astfel incat sa faci cumparaturi inteligente, bazate pe date concrete. Indiferent de planurile tale, suntem aici pentru tine. Contacteaza-ne chiar astazi!

Noua coroana punte Dana Spicer 112-134 e mai performanta decat crezi!

Datorita materialului de duritate adecvata din care este fabricata, aceasta piesa transfera eficient si uniform puterea de la planetara la roata. Pentru a asigura functionarea ei corecta si fiabilitatea pe termen lung, materialul coroanei nu isi schimba proprietatile prea curand de la montarea piesei. Este crucial, dat fiind rolul pe care il are, sa alegi o coroana de calitate superioara, cum este cea din oferta noastra, care este foarte rezistenta la uzura si alti factori.

Acum ii poti avea pe cei mai buni de partea ta: ACN Piese Utilaje

In spatele numelui nostru se afla un depozit bine organizat si actualizat, un centru al performantei in domeniul pieselor de schimb si consumabilelor pentru utilaje. Echipa ACN Piese Utilaje, cu ani de experienta in domeniu, se afla tot timpul la dispozitia ta. Si ceea ce este important de mentionat este ca serviciul nostru de consultanta tehnica este complet gratuit. Suntem pregatiti sa-ti acordam tot sprijinul necesar pentru a face cele mai bune alegeri de produse, menite sa ajute utilajul sa functioneze la nivel maxim.

Livrare
Comanda coroana punte Dana Spicer 112-134 acum si, in cel mult 24 de ore, va ajunge la tine. Cu puterea tehnologiei si eforturile echipei noastre, nici nu vei simti ce repede trece timpul. Contacteaza-ne daca doresti informatii suplimentare!

Montaj
Gandeste-te de doua ori inainte sa recurgi la solutii improvizate pentru a monta coroana! Poate ca incerci sa economisesti cativa bani, dar pe termen lung, o reparatie facuta de un profesionist este mai rentabila. Nu te lasa dus de iluzia economiilor de moment! Monteaza piesa la un service autorizat!

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura