Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 112-133

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 112-133
Cod produs
N8FUW14K-AM
Out Of stock
Descriere
Stii ca, avand coroana potrivita montata pe utilaj, poti cuceri, cu usurinta, orice tip de teren? Asta e secretul din spatele produsului nostru pe a carui pagina te afli acum. Descopera, asadar, aceasta coroana punte Dana Spicer 112-133 care ilustreaza perfect ideea de performanta fara compromisuri! Atunci cand lucrezi cu utilajele grele, fiecare detaliu conteaza. De aceea, am adus pe stoc aceasta coroana exceptionala, proiectata special sa faca diferenta si fabricata din materiale care nu isi schimba proprietatile de-a lungul timpului. Are o inalta performanta si durabilitate de neegalat, dar pentru a o mentine la standarde, va trebui sa o intretii cum se cuvine.

Daca esti indecis, nu e o rusine sa intrebi! Colegii nostri din cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita de-abia asteapta sa intre in legatura cu tine. De la ei vei afla toate informatiile pe care le doresti. Si multe altele in plus. Ei nu te vor lasa sa inchizi telefonul pana nu vei intelege toate datele problemei privind aceasta coroana. Pentru ca ACN Piese Utilaje isi doreste sa iei intotdeauna decizii de cumparare informate. Asa este normal intr-o tara civilizata - sa stii CE cumperi! Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne chiar astazi!

Vrei sa ai un utilaj eficient? Cumpara aceasta coroana punte Dana Spicer 112-133 senzationala!

O piesa performanta, fabricata dintr-un material foarte rezistent, care nu-si schimba proprietatile in timp. Avand rolul de a transmite puterea de la planetara la roata, aceasta coroana va trebui ingrijita asa cum se cuvine: lubrifiere periodica si revizii regulate. Pentru a nu cadea „victima” pacatoasei uzuri sau a altor factori de degradare.

ACN Piese Utilaje este cea mai scurta cale spre performanta utilajului tau!

Echipa noastra este formata din profesionisti pasionati si experimentati in domeniul utilajelor. Ne angajam sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa oferim consultanta tehnica gratuita pentru a identifica si selecta cele mai potrivite piese de schimb, in functie de situatiile specifice cu care te confrunti. Suntem intotdeauna aici pentru a-ti oferi sfaturi si solutii personalizate cu privire la intretinerea si reparatiile utilajelor.

Livrare
Pregateste-te pentru o livrare mai rapida decat cele cu care esti obisnuit. Cu noi, ecuatia este foarte simpla: comanzi, astepti maxim 24 de ore, primesti coletul, montezi coroana punte Dana Spicer 112-133 si apoi iti reiei treaba. E simplu, rapid si garantat o sa-ti aduca un zambet pe fata 😊 Contacteaza-ne!

Montaj:
Te tenteaza sa montezi chiar tu coroana? Daca nu ai conditiile necesare unei astfel de proceduri, n-o face! Conditii insemnand un atelier utilat cu tot ce trebuie si o minte cu multe cunostinte in domeniu! Poti sa urmaresti niste tutoriale pe Internet, dar ce se intampla daca nu-ti iese totul asa cum trebuie? Un mecanic de la un service autorizat are experienta si stie sa evite problemele.

Specificatii
- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura