Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil buldoexcavator Caterpillar 430F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F
Cod produs
91W3L5G7-MC
Out Of stock
Descriere
“Cate-un pic, pic, pic, pana n-o mai ramane nimic. Cate-un strop, strop, strop, pana n-o mai ramane deloc.” Noua versurile acestea ne plac numai la aniversari, atunci cand este vorba de bere. Vorbind insa de combustibilul din rezervorul utilajelor tale, altfel sta treaba. Asigura-te ca este pastrat in siguranta in rezervor cu acest buson rezervor combustibil Caterpillar 430F nou-nout! Te scapa de grijile scurgerilor, un hazard atat asupra masinariilor si manevrarea acestora in siguranta, cat si asupra mediului inconjurator.

Ce sa vezi? Depozitul nostru gazduieste numai piese de schimb de calitate superioara, iar echipa gazduieste strict specialisti ai domeniului tehnic. Daca site-ul iti aduce produsele, consultanta tehnica iti aduce toate informatiile referitoare la intretinerea lor. Le accesezi simplu, printr-un apel care nu implica niciun cost suplimentar. Vino la ACN Piese Utilaje! Pleci impacat, cu piese de schimb premium si toate cunostintele de care ai nevoie.

Te bucuri de super performante cu acest buson rezervor combustibil Caterpillar 430F de top!
Cu ajutorul garniturii de egalizare a presiunii, acesta nu numai pastreaza combustibilul intr-un mod sigur in rezervor, ci si ii mentine presiunea in limitele normale. Belciugul pentru lacat ii faciliteaza utilizarea, iar el este prevazut si cu un filtru aerisitor de 10 microni.

Ai nevoie de ajutor? Profita de consultanta tehnica gratuita!
Printre beneficiile colaborarii cu noi se numara si serviciul de consultanta tehnica gratuita. Il poti accesa printr-un singur apel telefonic, iar la celalalt capat de fir se va afla mereu un specialist. Iti ofera informatii corecte si complete oricand ai nevoie. Apeleaza-ne oricand se iveste nevoia!

Garantie
Incepand cu data facturarii, acest buson rezervor combustibil pentru buldoexcavator Caterpillar 430F beneficiaza de 6 luni de garantie. Aceasta acopera orice defect de fabricatie, iar o piesa noua va ajunge la tine chiar a doua zi.

Livrare
Este important ca afacerea ta sa nu sufere pauze prea lungi. Plaseaza astazi comanda printr-un apel telefonic, iar maine un buson rezervor combustibil Caterpillar 430F nou va ajunge la tine. Poti alege sa il verifici chiar atunci, iar modalitatile de plata sunt multiple. Cere-le mai multe informatii consultantilor nostri!

Montaj
Indiferent de dimensiunea piesei de schimb, recomandarea noastra este ca montajul acestuia sa fie mereu facuta de catre un specialist. Noi iti stam la dispozitie si pentru a iti recomanda un mecanic cu experienta.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura