Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
58VNIESX-AM
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta, iti doresti ca afacerea ta sa prospere si sa obtii beneficii maxime de pe urma ei. Pentru a atinge acest obiectiv, o cerinta importanta ar fi sa asiguri eficienta si siguranta utilajelor tale. Inclusiv calitatea si performanta pieselr de schimb pe care le folosesti de-a lungul timpului. De exemplu, cu un astfel de ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 442D vei reusi sa previi accidentele si sa asiguri derularea corecta a activitatilor pe santier. Este un accesoriu performant, fabricat din materiale de calitate si respecta regulamentele de siguranta rutiera. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne chiar astazi!

Expertii nostri tehnici sunt nerabdatori sa-ti asculte intrebarile. Esti un om asumat si nu cumperi asa... instinctiv. Vrei sa fii informat si sa faci achizitii in cunostinta de cauza. Ai toata admiratia noastra! Stim ce inseamna investitia in utilaje si suntem aici pentru a-ti mai lua din griji. De aceea, fie ca este vorba despre specificatii tehnice, optiuni personalizate sau sfaturi pentru intretinere, echipa ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie pe tot parcursul procesului de cumparare. Ia legatura cu noi!

Ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 442D - o sursa de lumina clara si intensa!

Acest accesoriu esential sigurantei in trafic a fost proiectat pentru a asigura vizibilitatea utilajului si vizibilitatea intentiei de miscare, prin lumina de semnal, stopul pe frana si pozitia. Materialele atent selectionate ii confera rezistenta, eficienta si fiabilitate.

ACN Piese Uilaje - produse si servicii peste asteptari!

Indiferent de provocarile pe care le intalnesti, echipa noastra iti va sta alaturi, punandu-ti la dispozitie cele mai bune produse si servicii de pe piata. Acesta este si motivul pentru care avem un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Si pentru care asiguram livrarea superrapida la destinatia ta.

Garantie
Pentru acest ansamblu dispersor lampa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442D vei primi o garantie de 6 luni. Se iau in calcul doar defectiunile de fabricatie.

Livrare
Produsul acesta are regim special. In maxim 24 de ore, noul tau ansamblu dispersor lampa spate Caterpillar 442D va ajunge la tine. Iti sugeram ca in acest rastimp sa te ocupi de programarea la service. Contacteaza-ne!

Montaj
Pentru a te bucura din plin de avantajele ansamblului dispersor, iti recomandam sa il montezi intr-un atelier autorizat, specializat pentru astfel de lucrari.

Specificatii

Dimensiune: 65x75x50mm
4 papuci tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura