Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator Fiat Kobelco 87410098

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
0KQ5A2UH-DH
Out Of stock
Descriere
Ce zici de un nou radiator? Iti prezentam acest radiator Fiat Kobelco 87410098 perfect compatibil cu utilajul tau. Realizat la cele mai inalte standare, ofera o buna functionare ce ajuta sistemul de racire. Utilajul tau e nevoit sa detina o asemenea piesa, pentru a putea fi folosit in conditii optime. Desi este o piesa aftermarket, nu pune la indoiala eficienta acesteia, caci s-ar putea chiar sa ramai surprins. Isi face treaba foarte bine si reduce considerabil alte uzuri ce pot aparea utilajului. Exploreaza oferta noastra! Te intampina o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, excelente remedii impotriva oricarei defectiuni.

Ai ajuns in locul potrivit, caci avem solutii pentru toate problemele. Remediem tot ceea ce tie iti da batai de cap. Si o facem foarte usor, caci avem colegi priceputi, cu multa experienta in spate. Dacan-ai solutii pentru problemele tehnice cu care te confrunti sau nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, mai bine ne intrebi! Nu te costa nimic, ci din contra, ai doar de castigat. Bucura-te de servicile si avantajele de la ACN Piese Utilaje, caci ca noi, nu gasesti la tot pasul! Ca sa repari mai rar si sa lucrezi cu mai mult spor, contacteaza-ne!

Radiator Fiat Kobelco 87410098 - NU te lasa cand ti-e lumea mai draga!
Piesele de schimb sunt asemanatoare unui puzzle. Pentru a fi complet, e necesar ca toate piesele sa fie puse la locul lor. Daca una dintre ele lipseste, atunci puzzle-ul (in cazul tau, utilajul) devine incomplet si consecintele nu vor inceta sa apara. Din aceasta cauza vor aparea complicatii ce trebuie remediate imediat. Spre exemplu, o piesa esentiala care nu are voie sa lipseasca din puzzle, este acest radiator. Rolul lui? Foarte important. Fiind montat in fata unei termocuple, cu ajutorul acestei piese, se realizeaza circuitul de racire al motorului. Este o componenta principala a sistemului de racire. E lesne de inteles ca ai mare nevoie de aceasta piesa. Daca aplici sfaturile consultantilor nostri si-i oferi mentenanta corecta, te va deservi mult si bine.

Fii mereu bine informat!
Bucura-te de serviciul de consultanta tehnica gratuita Fii la zi cu cele mai actuale informatii in materie de piese de schimb. Beneficiaza de informatii pretioase si solutii personalizate pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Consultantii nostri sunt pe pozitii! Apeleaza cu incredere si minimizeaza-ti sansele de a intra intr-o incurcatura. Abia asteptam sa te cunoastem!

Garantie
Desi nu suntem adeptii unor greseli, este omenesc ca uneori sa mai existe exceptii. Desigur, nu ne dorim asta si de aceea oferim garantie. Acest radiator Fiat Kobelco 87410098 beneficiaza de o garantie de 6 luni. Include eventualele defecte de fabricatie, desi asemenea cazuri sunt foarte rare. Iti sugeram sa pastrezi toate actele venite impreuna cu piesa: factura fiscala si certificatul de garantie.

Livrare
Curieri precum ai nostri, sigur nu ai mai intalnit! Fac ce fac si in doar 24 de ore sunt prezenti la usa ta. Comanda azi acest radiator Fiat Kobelco 87410098 si maine va fi al tau! Iar, daca te afli prin Bucuresti, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru. Foloseste datele noastre de contact si spune-ne cum procedam. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Pentru un montaj corespunzator si eficient, va trebui sa apelezi la un mecanic cu experienta. Pozitionarea corecta asigura o functionare de durata a piesei, iar un montaj gresit poate compromite piesa de schimb.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 570x470x92mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura