Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson rezervor combustibil buldoexcavator Caterpillar 415F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 415F2
Cod produs
14EGHDL9-MC
Out Of stock
Descriere
Duse sunt zilele in care masinariile tale erau abia plecate din reprezentanta, iar performantele le erau de top, nu e asa? Gresit! Daca te-ai impacat cu gandul ca demersul utilajelor va fi de acum numai descendent, haide sa schimbam macazul! Te asiguram ca se poate! Abordeaza defectiunile inca de la primele semne si alege piese de schimb de calitate superioara! Acest buson rezervor combustibil 415F2 este o astfel de piesa. Rezistenta si fiabila, te duce cale lunga!

Poate nu asta iti doreai sa auzi, dar ne simtim responsabili sa iti spunem ca nici componentele premium nu sunt suficiente pentru a asigura eficacitate. Echipamentele mai au nevoie si de mentenanta periodica. Si facuta corect, nu asa, fusarita in doru’ lelii! Te invatam noi in ce consta aceasta! Nu este grea odata ce ai toate informatiile necesare si prinzi indemanare! Haide, nu mai sta pe ganduri. Nu este prea frumos pentru a fi adevarat! Utilajele ti se intorc pe podium alaturi de noi.

Buson rezervor combustibil Caterpillar 415F2 - promite rezistenta!
Ai ajuns la un buson pentru rezervor. Aceste este prevazut si cu belciug pentru lacat, dar si cu garnitura de egalizare a presiunii. Nu ii lipseste nici filtrul aerisitor de 10 microni. Rolul lui il cunosti deja, el este cel ce se asigura ca masinaria isi pastreaza combustibilul acolo unde ii este locul, in rezervor. Fie ca cel vechi s-a pierdut, fie ca s-a defectat, alege-l pe cel din oferta noastra! Bucura-te de super rezistenta!

Intrebari, nelamuriri, situatii dificile? Vino la ACN Piese Utilaje!
In universul tehnic al depozitului nostru vei gasi nu numai piese de schimb de calitate superioara, ci si toate sfaturile de care ai nevoie! Pe drumul spre succes nu te pun numai componentele premium, ci si informatiile complete! Este important sa stii ca ai un umar pe care te poti baza, iar la noi ai gasit o echipa intreaga! Apeleaza-ne oricand, consultanta tehnica gratuita iti sta mereu la dispozitie!

Garantie
Nu ne asteptam la surprize neplacute din partea acestui buson rezervor combustibil pentru buldoexcavator Caterpillar 415F2 la care ai ajuns! Daca, totusi, piesa care ajunge la tine prezinta defecte de fabricatie, stai fara grija! Astfel de situatii sunt acoperite pentru o perioade de 6 luni de catre garantia pe care ti-o oferim. Iti inlocuim produsul de pe o zi pe alta!

Livrare
Perioada in care astepti dupa noile piese de schimb comandate reprezinta o perioada de pauza a afacerii tale. Stai, insa, fara griji! Nu dureaza mai mult de 24 de ore pentru ca acest buson rezervor combustibil Caterpillar 415F2 sa ajunga la tine!

Montaj
Nu fi delasator cand vine vorba de montajul noilor componente! Mentenanta corecta despre care iti spuneam incepe de aici! Cere ajutorul unui specialist, al unui mecanic cu experienta! Nu vei regreta atunci cand eficienta va fi indelungata!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 102x92x66mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura