Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun Komatsu 42N-03-11270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4CMQ8UL2-IO
Out Of stock
Descriere
Suntem convinsi ca daca ai nevoie de piese de calitate pentru tuilajul tau, ai ajuns in locul potrivit! Dispunem de o gama larga de produse, pentru ca ne dorim sa poti gasi la noi tot ceea ce cauti! Acest furtun Komatsu 42N-03-11270 se afla in depozitul nostru! Este o piesa originala, calitativa, fabricata din materiale gandite pentru a rezista la conditii dificile de lucru. Acest produs intruneste toate calitatile unei piese de care utilajul tau are nevoie pentru a functiona in cele mai bune conditii! Nu mai sta pe ganduri, acum este momentul sa-l comanzi!

Chiar daca pe site-ul nostru poti sa gasesti mii de produse, sa stii ca te putem ajuta sa o gasesti exact pe cea de care ai tu nevoie pentru echipamentul tau! Nu mai trebuie sa cauti singur, pentru ca suntem aici pentru tine! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita, ne asiguram ca toti clientii nostri fac alegeri informate. Astfel, tu vei pleca multumit, cu piesa compatibila, iar noi vom fi fericiti ca am putut sa te ajutam. Ce parere ai? Putem face lucruri bune impreuna, asa ca ia telefonul si apeleaza-ne!

Furtun Komatsu 42N-03-11270 - Esentele tare se gasesc in piesele simple!
Chiar daca la prima vedere pare un simplu furtun, am invatat cu totii ca nu trebuie sa judeci dupa aparente. Rolul acestui furtun este de a transporta lichidul de racire de la termostat la radiator. Astfel, temperatura motorului este mentinuta in parametri optimi, fiind prevenita supraincalzirea. Cu acest furtun, te asiguri ca utilajul tau va functiona corect si eficient pe termen lung.

Unde-s doi, puterea creste!
Stim ca faci eforturi mari ca toate lucrarile sa aiba rezultate excelente si iti apreciem pe deplin implicarea. Noi iti putem fi de ajutor atunci cand simti ca ai nevoie. Specialistii nostri pot interveni pentru a te sfatui si a-ti oferi detalii importante despre piesele de schimb. Astfel, rezultatul final va fi mult peste cel planificat. Contacteaza-ne!

Livrare
Ne propunem sa iti livram piesele de care ai nevoie intr-un timp record. Curierii nostri vor ajunge la tine, oriunde ai fi in tara, in maxim 24 de ore. Acest furtun Komatsu 42N-03-11270 va fi al tau pana maine! Daca este mai comod pentru tine, poti veni sa iei piesa direct de la sediul nostru.

Montaj
Eficienta si rentabilitatea pieselor de schimb sunt reduse substantial daca acestea sunt supuse unui proces de montaj de slaba calitate. Asigura-te ca lasi sarcina de montaj a pieselor pe mana unor specialisti. Astfel, vei avea siguranta ca treaba este facuta in mod responsabil!

Specificatii tehnice

Lungime: 315 mm
Diametrul mare: 59mm
Diametrul mic: 46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura