Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute sistem franare pentru buldoexcavator Terex 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 960
Cod produs
EUGWZ78X-IO
Out Of stock
Descriere
Sistemul de franare al utilajului tau este atat de important incat fara el echipamentul nu ar obtine nicioadata permisiunea de a fi folosit. Tocmai din acest motiv, atunci cand vine vorba de inlocuirea componentelor sistemului de franare, trebuie sa fii foarte atent! E musai sa alegi cele mai bune piese, care sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate. Aceste placute sistem franare Terex 960 sunt ceea ce ai nevoie! Aceste piese sunt create din materiale de calitate superioara si sunt menite sa contribuie la cresterea nivelului de siguranta a utilajului tau!

Chiar si cei mai experimentati au nevoie cateodata de o parere obiectiva, din exterior. Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerile potrivite, iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuita. Astfel, poti beneficia de expertiza echipei noastre de profesionisti. Colegii nostri specialisti in mecanica sunt alaturi de tine pentru a te ajuta la identificarea problemelor si a le rezolva! Mai mult, poti apela la noi si atunci cand ai nevoie de informatii tehnice sau sfaturi legate de optiunile care ti se potrivesc. Nu mai sta pe ganduri, sunt la un apel distanta!

Placute sistem franare Terex 960 - Calitate si durabilitate!
Placutele de frana sunt componente esentiale ale sistemului de franare. Ele aplica presiune asupra discurilor de frana, generand forte de frecare ce duc la incetinirea si oprirea eficienta a utilajului. Astfel, utilajul tau va indeplini fiecare sarcina cu precizie, iar coordonarea lui va deveni mult mai usoara si sigura. Alege eficienta pentru buldoexcavatorul tau!

Impreuna suntem echipa perfecta!
Iti suntem alaturi si vrem sa ai o experienta completa alaturi de noi. Suntem aici sa iti oferim piese de calitate superioara, dar si sa iti oferim un sfat atunci cand ai nevoie. Profita de consultanta gratuita! Contacteaza-ne!

Livrare
Ne propunem sa iti livram piesele de care ai nevoie intr-un timp record. Curierii nostri vor ajunge la tine, oriunde ai fi in tara, in maxim 24 de ore. Asadar, aceste placute sistem franare pentru buldoexcavator Terex 960 ajung la tine mai repede decat crezi. Daca este mai comod pentru tine, le poti ridica chiar tu, direct de la sediul nostru.

Montaj
Eficienta si rentabilitatea pieselor de schimb sunt reduse substantial daca acestea sunt supuse unui proces de montaj de slaba calitate. Asigura-te ca lasi sarcina de montaj a pieselor pe mana unor specialisti. Astfel, vei avea siguranta ca treaba este facuta in mod responsabil!

Specificatii tehnice

Grosime: 11 si 8,5mm
Diametru exterior: 62,5mm
Diametru orificiu: 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura