Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute sistem franare pentru incarcator telescopic JCB 512

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 512, JCB 512.56
Cod produs
Y4WR3SMX-IO
Out Of stock
Descriere
Aceste placute sistem franare JCB 512 dau startul performantei pentru utilajul tau. De la montare si pana la primele forme de uzura, acestea se vor asigura ca incarcatorul tau telescopic isi va indeplini sarcinile eficient. Trebuie sa fii constient ca sistemul de franare al oricarui utilaj este extrem de important, asa ca mereu piesele sale componente trebuie sa fie in stare perfecta. Aceste piese sunt compatibile si cu modelul JCB 512.56. Comanda-le acum din depozitul nostru si ofera-i echipamentului tau un boost de siguranta si precizie!

Stim ca vrei sa-ti faci treaba eficient si cat se poate de rapid! Ai nevoie de informatii tehnice si sfaturi pentru compatibilitatea unei piese? Aici intervenim noi! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuita oferit de ACN Piese Utilaje, vei avea posibilitatea sa intri in contact cu specialisti din domeniu. Acestia iti vor oferi toate notiunile de care ai nevoie pentru ca tu sa revii bucuros pe santier, cu toate problemele rezolvate. Nu se poate mai simplu de atat. Noi iti putem intelege utilajele si putem sa ne dam seama ce le lipseste!

Placute sistem franare JCB 512 - piesa perfecta pentru utilajul tau este chiar aici!
Placutele sistemului de franare joaca un rol esential pentru buna functionare a utilajelor. Prin contactul lor cu discurile de frana, acestea asigura incetinirea si oprirea eficienta si precisa a echipamentului pe care sunt instalate. Materialele rezistente si durabile din care sunt create fac posibila functionarea lor perfecta chiar si la temperaturi si presiuni mari. Deci, achizitionand aceste placute de frana noi, vei fi sigur de siguranta si stabilitatea utilajului tau, in orice conditii de lucru!

Convinge-te singur de beneficiile pe care ti le putem oferi!
Sigur ca piesele de schimb sunt principalul nostru punct forte. Insa ne pricepem si la partea tehnica. Daca vei avea nevoie de informatii cu privire la o piesa sau un utilaj, apeleaza la noi! Iti putem oferi si sfaturi specializate pentru ca lucrurile sa mearga mai usor. Contacteaza-ne acum si beneficiaza de consultanta tehnica gratuita!

Livrare
Aceste placute sistem franare JCB 512  pot ajunge la tine la usa in 24 de ore! Rapiditatea la comanda! Limitam timpul de livrare pentru ca tu sa nu-ti faci griji pentru nimic! Comanda acum si maine coletul e la tine!

Montaj
Asa cum ne-am obisnuit deja clientii, te incurajam sa apelezi la o echipa de experti pentru montajul piesei pe utilajul tau. Specialistii calificati se vor asigura ca fiecare piesa este instalata corect si in conditii optime. Alege un montaj de calitate pentru a te bucura de performanta continua a utilajului tau!

Specificatii tehnice

Grosime: 11 si 8,5mm
Diametru exterior: 62,5mm
Diametru orificiu: 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura