Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piston sanie brat spate pentru buldoexcavator Terex tlb850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex tlb850
Cod produs
BF32J4C9-MC
Out Of stock
Descriere
Undeva in Jilava, in depozitul ACN Piese Utilaje, cat vezi cu ochii este o mare de piese de schimb pentru utilaje. Demn este de mentionat si faptul ca sunt toate de calitate superioara, fara dar si poate. Ne-am convins si noi, s-au convins si clientii nostri, urmezi tu. Alege cu incredere acest piston sanie brat spate Terex tlb850 la care ai ajuns! O piesa de top, in competitie acerba cu varianta originala, pe care o achizitionezi la un pret super bun.

Toate informatiile necesare le poti accesa printr-un singur apel. Mergi la sectiunea Contact si alege numarul de telefon al unuia dintre consultantii nostri! Da, poti alege si dupa ochi frumosi, toti sunt oricum specialisti in domeniul tehnic. Alaturi de noi, utilajele tale ajuns rapid la performantele de altadata, fara ca bugetul sa aiba de suferit.

Piston sanie brat spate Terex tlb850 - calitate superioara, rezistenta de top!
Rolul unui astfel de piston este fluidizarea miscarilor bratului din spate al utilajului. Acesta actioneaza prin forta hidraulica, permitandu-i masinariei sa efectueze o gama larga de miscari de constructie sau excavare. Ridicarea si coborarea, indoirea si extensia bratului din spate sunt numai o parte dintre acestea. Asigura-te de calitatea superioara, protejeaza performantele premium!

Cele mai bune decizii alaturi de ACN Piese Utilaje!
De cand am intrat pe piata pieselor de schimb pentru utilaje, am acumulat experienta si cunostinte vaste. Scopul nostru este sa oferim mereu consultanta completa, gratuita, de calitate. Reusim sa o facem in fiecare zi, in orice impostaza. Asteptam apelul tau pentru a te convinge chiar tu! Apeleaza-ne! Suntem mereu aici, pregatiti sa iti fim sprijin.

Livrare
Simplu si rapid. Asa merg lucrurile pe la noi. Simplu, pentru ca avem toate cunostintele necesare, dar si orice piesa ai avea nevoie. Rapid, pentru ca, odata comandat, acest piston sanie brat spate Terex tlb850 nu face mai mult de 24 de ore pana la sediul tau.

Montaj
Speram ca nu ti-a trecut prin cap sa te ocupi chiar tu de montaj. Chestiunile atat de importante trebuie musai lasate mereu pe mana profesionistilor. Cheama un mecanic bun pentru a te ajuta! Putem veni chiar noi, da-ne un semn!

Specificatii tehnice

Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura