Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub chiuloasa motor pentru generator JCB G140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4OBPIDG9-CD
Out Of stock
Descriere
Surub chiulasa motor generator JCB G140 este componenta de care generatorul tau are nevoie? Nicio problema! Te ajutam noi. Facem in asa fel incat sa ajunga foarte rapid la tine. Stii cum actioneaza cei care schimba rotile in cursele de formula 1? Cam asa se intampla lucrurile si in depozitul nostru. Ne spui ce vrei, iar in secunda doi ne apucam de treaba. Ne place sa stim ca iti suntem de ajutor exact atunci cand ai cea mai mare nevoie. Te poti baza oricand pe promptitudinea noastra.

Daca inca nu ai aflat, ACN Piese Utilaje este un spatiu in care magia si realitatea se impletesc in cel mai natural mod. Magia isi pune amprenta asupra depozitului, care e mereu plin cu piese de schimb de calitate superioara. Iar realitatea ne face sa privim cu mandrie la felul in care compania a crescut. E drept ca de fapt nu e vorba de magie, ci de pasiune. Dar parca si pasiunea aceasta merita putina pulbere de stele. Parca e mai provocator sa asipri spre teluri inalte! Alatura-te si tu realitatii noastre. Alege de la noi componentele de care ai nevoie!

Surub chiulasa motor generator JCB G140 - daca nu vrei sa dai gres!

E posibil sa nu ii dai prea mare importanta acestui surub. Poate esti de parere ca e o piesa de dimensiuni mici si cu un rol neinsemnat. Dar nu e deloc asa!

La noi consultanta are rang de mare cavaler!

Avem un serviciu gratuit de consultanta la care tinem foarte mult. De ce? Pentru ca prin intermediul lui iti putem oferi informatii care sa te ajute sa mergi pe cea mai potrivita cale. Asadar, te incurajam sa ne contactezi si sa ne ceri sfaturi ori de cate ori ai nevoie. Ne face o deosebita placere sa iti fim de folos!

Ne miscam in asa fel incat surub chiulasa motor generator JCB G140 sa ajunga la tine in cat mai putin timp. Impachetam produsul, il predam curierului, iar in 24-48 de ore componenta va ajunge la tine. Dar exista si posibilitatea de a-ti ridica piesa direct din depozitul ACN PIESE UTILAJE.

In cazul in care vrei ca acest surub chiulasa motor pentru generator JCBG 140 sa isi indeplineasca menirea in angrenajul generatorului tau, atunci nu-l lasa pe mana oricui. Inlocuieste-l doar alaturi de profesionisti experimentati! Piesa este potrivita si pentru JCB G140X, JCB G140QX.

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura