Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub chiuloasa 320/02711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
Q94VAF1O-CD
Out Of stock
Descriere
Ca sa te poti bucura de o afacere de succes primul lucru pe car ar trebui sa il faci ar fi sa iti indrepti atentia doar asupra pieselor de schimb calitate superioara. Asta presupune sa renunti la produsele slabe. Incearca sa creezi o afacere performanta oferind utilajelor tot ceea ce este mai bun. In felul acesta utilajele se vor defecta mai rar, iar afacerii ii va fi mai usor sa isi revina de pe urma loviturii primite. Incearca acest surub chiulasa 320/02711 pentru ca ar putea sa te ajute sa atingi buna functionare a utilajului tau.

Ofera utilajelor tale sansa de a iti conduce afacerea inspre succes. Trebuie sa stii ca acest deziderat nu poate fi realizat de orice utilaj, ci mai cu seama de acelea care sunt formate preponderent din componente de calitate. Succesul nu se cucereste usor. Creste performanta utilajelor tale asigurandu-te ca angrenajul lor este format doar din produse de top. Nu te mai poticni de produse ce nu duc prea departe. Mergi pe mana acelora ce dovedesc fiabilitate. Nu uita ca afacerea ta poate fi trainica prin intermediul pieselor trainice.

Surub chiulasa 320/02711 - piesa pe care trebuie sa o ai, fie ca vrei sau nu!

Poate ca iti pare ca e o componenta insignifianta, date fiind dimensiunile. Insa orice piesa are menirea ei, vitala in angrenajul utilajului.

Nu alege orbeste, intreaba-ne pe noi!

De ce sa inchizi ochii si sa incepi un ala-bala-portocala, sa iei o piesa pe nimerite, iar apoi sa induri consecintele? Alege sa ne intrebi pe noi. Suntem la dispozitia ta cu toate cunostintele noastre. Iti facem recomandari si iti spunem ce e cel mai potrivit pentru utilajul tau. Tu doar contacteaza-ne si profita de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Acest surub chiulasa 320/02711 are grija ca utilajul sa functioneze corespunzator. De aceea, credem ca vrei sa ajunga cat mai rapid la tine. Nicio grija! Il livram prin curier rapid, iar in 24-48 de ore va fi la tine. Iti reamintim ca ACN PIESE UTILAJE e locul unde poti descoperi numeroase piese de top!

Un astfel de surub chiulasa 320/02711 nu este o componenta pe care sa o treci cu vederea. La fel cum nu ar trebui sa treci cu vederea nici de montajul ei corespunzator. Doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura