Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex TX750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX750
Cod produs
CG6PO4H9-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte fata Terex TX750 este una dintre piesele pe care ti le recomandam cu incredere pentru a ajunge la performanta dorita. Poti beneficia rapid de caracteristicile avantajoase pe care le prezinta, mai ales ca o poti achizitiona imediat la un pret competitiv. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si permite elementelor de transmisie sa functioneze in siguranta deplina.

Pentru ca utilajul tau merita ce este mai bun, ACN Piese Utilaje iti ofera o gama completa de componente la cel mai bun raport calitate-pret! Vrei un montaj de calitate care sa asigure o reparatie pe termen lung? Atunci noi suntem optiunea numarul unu. Service-ul mobil este perfect in situatia in care nu te poti deplasa cu echipamentul. Afla tot ce te intereseaza si despre mentenanta profesionista pe care o poti contracta la noi!

Cruce cardan punte fata Terex TX750 - o poti monta cu ajutorul nostru!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex TX750 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan punte fata Terex TX750 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura