Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM120
Cod produs
H5TJK4AU-IA
Out Of stock
Descriere
Un utilaj sanatos contribuie la dezvoltarea activitatii tale! O cruce cardan fata New Holland TM120 il ajuta sa dea tot ce are mai bun in timpul exploatarii sale! Fiind o piesa fabricata din cel mai bun material, fiabilitatea se numara printre caracteristicile sale. Crucea cardan se va monta la puntea din fata a tractorului. Montarea trebuie facuta cu grija! Toate detaliile le vei regasi in oferta noastra care are si un pret foarte avantajos!

Daca vrei sa afli mai multe despre piesa din oferta si ce fel de actiuni sunt recomandate pentru mentenanta tractorului, ia legatura cu noi si te bucuri de serviciul gratuit de consultanta tehnica. Trebuie sa ne suni sau sa ne contactezi prin scris. Iti raspundem cu promptitudine daca alegi sa ne scrii pe mail, Whatsapp sau direct in formularul de pe site. Te asteptam cu bratele deschise si cu solutiile tehnice pregatite!

Cruce cardan fata New Holland TM120 - imbunatateste performanta tractorului!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM120 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland TM120 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura