Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.185
Cod produs
L94AUKV3-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru binele tractorului tau, alege sa comanzi o piesa de calitate superioara! O cruce cardan fata New Holland T7.185 este extrem de rezistenta datorita materialului de cea mai buna calitate folosit de producator in fabricarea sa. Piesa se achizitioneaza la un pret foarte avantajos. La puntea din fata a tractorului se va face amplasarea crucii cardanice. Nu mai sta pe ganduri si cere o oferta care sa te lamureasca in privinta tuturor detaliilor!

Ofertele de pret sunt cele mai avantajoase de pe piata actuala. Iar la noi, beneficiezi in permanenta de consultanta tehnica gratuita oferita de cei mai buni experti in mecanica utilajelor grele. Inainte de a plasa o comanda, poti solicita usor ajutorul consultantilor. Suna-ne sau scrie-ne pe mail, Whatsapp sau direct pe site. In cel mai simplu mod posibil, ajungi sa stai de vorba cu experti in mecanica utilajelor grele! Informatia are o putere si mai mare atunci cand nu te costa!

Cruce cardan fata New Holland T7.185 - strabati campul fara griji!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.185 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata New Holland T7.185 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura