Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Contact si cheie pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
6CKABPXY-MC
Out Of stock
Descriere
Cum te asiguri ca duci fiecare lucrare la bun sfarsit inainte de dealine-uri? Ai grija sa ai mereu utilaje eficiente. Cum faci asta? Ne cauti pe noi, ce poate fi mai usor? Nu stai sa cauti in lung si-n lat ba o piesa de schimb, ba alta, ba un raspuns corect, ba altul, ca mai apoi sa vezi ca cele doua din coada se bat cap in cap. Na, beleaua! Nu mai bine eviti astfel de situatii? Calitatea superioara a produselor noastre este un must have. Acest contact si cheie miniincarcator Bobcat 543 este exemplul viu. Ei, nu chiar viu, in carne si oase…nici chiar in carne si oase. Intelegi tu ce vrem sa zicem.

Ca tot vorbeam de intrebari, raspunsuri si rezolvari, acestea isi au locul in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Tehnicienii nostri impart cu tine toate informatiile fara retineri sau conditii. Nici ca se putea mai bine de atat! Nu te sfii sa ne contactezi, vei vedea imediat ca suntem oameni faini, de viata, te ajutam oricand, chiar daca numai cu o vorba buna!

Contact si cheie miniincarcator Bobcat 543 - sfungul de care are nevoie utilajul tau!
Cel mai banal lucru pe care il poti cere de la utilajul tau este sa porneasca de la prima cheie si nici macar asta nu se mai intampla. Oare de ce? S-ar putea ca problema sa fie chiar de la contact, ca doar el se ocupa de asta. Noroc ca tocmai ce ai gasit unul de calitate premium!

Nevoi complexe? Avem servicii conexe!
Nu conteaza care iti este nedumerirea sau nevoia, cat timp apartine de domeniul tehnic, la noi gasim remediul! Serviciul de consultanta tehnica este gratuit, disponibil oricand te afli in impas! Cel de mentenanta mobila este pregatit in orice moment sa porneasca spre tine. Apeleaza-ne, ce mai astepti?

Livrare
Printre lucrurile cu care ne mandrim este si faptul ca iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie intr-un timp scurt. Comanda azi un contact si cheie minincarcator Bobcat 543 nou! Maine te suna curierul, este deja la sediul tau.

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu este de trecut cu vederea, mai ales atunci cand vorbim de cele din categoria componentelor electrice. Apeleaza la ajutorul unui mecanic, oricat de mici ar fi reparatiile de care au nevoie utilajele!

Specificatii tehnice

Cu cheie
4 fire
Diametru exterior maxim: 45mm
Inaltime: 80mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura