Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4C
Cod produs
GUZBWMO3-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda cu incredere aceasta cruce cardan punte spate JCB 4C creata din cel mai rezistent material. Pentru siguranta ta si a celorlalti din jur, vei alege aceasta componenta ce ajuta la o buna functionare a elementelor de transmisie. Crucea cardan se fixeaza la puntea din spate a utilajului. Pretul acestui articol este foarte atractiv! Cat despre livrare, ea se face in cel mai scurt timp posibil de la plasarea comenzii. Aproximativ 24 de ore!

Daca doresti sa afli mult mai multe detalii si informatii, nu e nevoie sa pierzi timp cautand internetul in lung si in lat. Avem un serviciu gratuit de consultanta unde poti sta de vorba cu cei mai buni specialisti din domeniu. Consilierea lor te va ajuta sa iti gasesti piesa compatibila cu utilajul mult mai repede. Si in afara de asta, vei face cunostinta cu practici bune de intretinere a utilajelor grele! Nu ai timp de pierdut, cu noi doar il vei castiga!

Cruce cardan punte spate JCB 4C - are un pret excelent, nu-l rata!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate JCB 4C va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura