Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 590SN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SN
Cod produs
V7RD405U-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda o cruce cardan punte spate Case 590SN de la ACN Piese Utilaje! Rezista mult mai bine utilajul cand apelezi la piese de calitate superioara ca cele prezente in ofertele noastre. Inlocuieste piesa uzata cu acest produs testat sa reziste vreme indelungata. Monteaza-l cu atentie la puntea din spate a utilajului. Primesti un certificat de garantie valabil sase luni!  Investeste in acest element de care depinde utilitatea buldoexcavatorului. Suma platita este rezonabila!

Cand ai nevoie de ajutor specializat, sa stii ca ACN Piese Utilaje este langa tine si iti ofera posibilitatea sa stai de vorba cu cei mai buni specialisti din domeniu. Partea foarte avantajoasa de aici este ca tu nu trebuie sa platesti nimic! S-ar putea sa fii depasit uneori de tona de probleme tehnice ce pot aparea la echipament. Mentenanta reprezinta depistarea, localizarea si remedierea operativa a defectiunii in vederea restabilirii functionarii normale a buldoexcavatorului. Afla totul despre acest serviciu pe care il avem!

Cruce cardan punte spate Case 590SN - asigura o functionare perfecta a transmisiei!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Case 590SN vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Case 590SN se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura