Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Komatsu 42N-20-11170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9COZ2Y18-IA
Out Of stock
Descriere
Credem ca esti pe punctul de a comanda o piesa extraordinara! Iti propunem o cruce cardan Komatsu 42N-20-11170 realizata de catre un producator renumit de piese de schimb. Aceasta componenta sustine functionarea optima a sistemului de transmisie. Pui nitica atentie si la montaj si de aici nu vei mai avea probleme. Iti promitem sa fie o interventie de succes! Cat despre pretul de achizitie al acestui produs, te asiguram ca este mai mult decat accesibil.

Ne dorim sa fii cel mai bun! Din acest motiv iti suntem mereu alaturi atat cu piese foarte bune, dar si cu servicii de calitate! Iti acordam de fiecare data cand vii la noi consultanta tehnica in mod gratuit. Expertii din echipa noastra tehnica te asista si te indruma in achizitionarea componentei perfecte! Si cum avem asa de multe, o sa apreciezi ajutorul nostru caci te va duce mai aproape de repararea echipamentului tau. Suna chiar acum!

Cruce cardan Komatsu 42N-20-11170 - ai grija de echipamentul tau!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Cruce cardan Komatsu 42N-20-11170 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan Komatsu 42N-20-11170 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura