Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt maneta Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
7SFWCVYG-MC
Out Of stock
Descriere
Ai gasit un bolt maneta Bob-Tach Bobcat S175 original care cu siguranta se ridica la standardele tale de calitate, daca nu chiar le depaseste. Sa stii ca si cerintele noastre sunt foarte inalte, aducem in depozit numai piese de schimb de top! Ne intereseaza ca, fara exceptie produsele noastre sa fie fabricate din materiale rezistente si filabile, in fabrici recunoscute pentru rigurozitatea cu care lucreaza. De aceea, ne documentam foarte bine despre fiecare-n parte.

Pentru a iti fi mereu de folos, colegii nostri tin pasul cu dezvoltarea continua a domeniului tehnica. Sunt la curent cu fiecare picanterie, fiecare informatie nou iesita si le impartasesc cu tine negresit. Este nevoie de un singur apel pentru a accesa consultanta de care ai nevoie. Si sa stii si ca este mereu gratuita. Contacteaza-ne, haide sa iti prezantam modul corect si simplu in care trebuie sa iti ingrijesti utilajele!

Bolt maneta Bob-Tach Bobcat S185 - piesa de schimb care nu te va lasa la greu!
Pentru ca utilajele tale sa ofere performantele pe care ti le doresti, fiecare componenta trebuie sa fie in stare perfecta. Prin montarea unui astfel de bolt pe maneta Bob-Tach, acesta isi preia rolul de a facilita manevrarea masinariei si schimbarea atasamentelor.

Atunci cand esti in impas, cere ajutorul unor specialisti!
Colaboratorii nostri sunt oameni senini, stiu ca au oricand o echipa de profesionisti pe care se pot baza. Apeleaza-ne atunci cand ingrijirea sau reparatiile utilajelor tale iti dau batai de cap, ne bucuram sa te putem ajuta! Tu vii cu utilajele, iar noi cu toate informatia necesara.

Livrare
Nici nu se pune problema sa fii nevoit sa astepti mult si bine dupa produsele de care ai nevoie! Apeleaza-ne in prima parte a zilei pentru a comanda un bolt maneta Bob-Tach Bobcat S185 nou, va ajunge la tine chiar maine! Uite, imediat esti pregatit de treaba!

Montaj
Nu subestima importanta unui montaj corespunzator! Recomandam cu tarie sa apelezi mereu la ajutorul unui mecanic cu experienta sau service specializat. Nu numai lucrarea va fi dusa la capat la perfectie, dar iti si protejezi investitia!

Specificatii tehnice

Diametru: 25mm
Filet diametru: 8mm
Lungime x latime: 28,5 x 26mm
Diametru: 17mm
Inaltime totala: 78mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura