Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 438

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
5OHR9D34-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa ai incredere in utilajul tau, asigura-te ca si el poate avea incredere in tine! Cum este posibil? E la mintea cocosului! Alege intotdeauna pentru el piese de schimb de calitate, cum este si acest piston blocare sine Caterpillar 438 extrem de performant! Astfel, poti beneficia de o fiabilitate de exceptie si rezistenta pe termen lung! Nu vei fi dezamagit.

Omul intelept se va intoarce intodeauna acolo unde se simte ca acasa! Tocmai de aceea, la ACN Piese Utilaje, punem intotdeauna pe primul loc lucrurile care fac clientii nostri sa se simta ca acasa: empatia, calitatea produselor, competenta si atmosfera. Noi nu iti oferim doar produse premium, ci, pe langa acestea, iti oferim si tot suportul de care ai nevoie! Asta inseamna ca ne poti suna oricand, iar profesionistii din echipa noastra iti vor raspunde la fiecare intrebare. Ca acasa!

Piston blocare sanie Caterpillar 438 fratele geaman al performantei
Pistonul de blocare a saniilor pentru un buldoexcavator Caterpillar este montat in sistemul de inchidere a saniilor al utilajului. In general, aceste pistoane de blocare sunt amplasate pe fiecare parte a buldoexcavatorului. Pistonul de blocare actioneaza asupra mecanismului de inchidere a saniilor, care poate consta in dispozitive de fixare, role, elemente de prindere sau alte componente specifice fiecarui model de echipament. Cand pistonul de blocare este activat, acesta angreneaza mecanismul de inchidere, blocand si fixand saniile in pozitia corecta pentru a oferi stabilitate si control in timpul utilizarii.

Orice sfat primit in dar, nu este in zadar
Unul dintre stalpii de rezistenta pe care se sprijina modelul nostru de deservire a clientilor este acest serviciu performant de consultanta gratuita. Punem in recomandarile pe care ti le facem: cunostinte sigure, pasiune, corectitudine, argumentatie. Te invitam, asadar, sa vii alaturi de consultantii nostri pentru a pune la punct tot ce trebuie pus la punct atunci cand ai de rezolvat situatii tehnice.

Garantie
Poti comanda cu incredere orice produs din depozitul nostru. Fiecare dintre ele beneficiaza de un certificat de garantie. Acest piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 438 beneficiaza, in mod particular, de o garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Nu poti imblanzi timpul, nimeni nu poate. Dar, daca esti bun, te poti folosi de el, eficient. Noi suntem buni si reusim acest lucru cu maiestrie uzand de toate mijloacele rapide si eficiente de a executa o livrare ca la carte: sigura, rapida, fara erori de procesare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact si sa alegi metoda de livrare care crezi ca ti se potriveste.

Montaj
Suntem constienti ca nu este suficient sa primesti piesa comandata la timp. Utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic de prin zona. Desigur, la cerere, iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde te afli. Noi lucram doar cu mecanici buni.

Specificatii tehnice:
• Diametru - 63,3mm
• Inaltime - 75mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura