Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
5AUIOSR7-SC
Out Of stock
Descriere
Originalitatea pieselor de schimb reprezinta un avantaj care face diferenta si de care poate beneficia si utilajul tau, daca alegi inspirat pentru el. Un produs de la “mama lui” face cat alte zece venite cine stie ce matusi! Provenienta acestui piston, pe care ti-l recomandam calduros, este recunoscuta, la fel ca si proprietatile tehnice care il caracterizeaza! In depozitul nostru vei gasi intotdeauna un piston blocare sanie Caterpillar 428C deosebit, fabricat in cele mai renumite uzine europene!

E clar ca nu poti fugi de probleme! Caci, ale naibii, nici ele nu fug de tine. Sunt ca raia. Vino la noi pentru tratament si cura.    Aici vei afla exact care e rolul piesei de schimb de care ai nevoie, vei afla ca o avem, ca te ajutam si cu montajul si tot ce mai e nevoie! Ne poti contacta extrem de usor, iti vom raspunde prompt. Suntem aici nonstop pentru tine si pentru utilajul tau! O mana de ajutor intinsa la momentul potrivit face cat un camion plin cu bezele! Bazeaza-te pe noi! Nu te vom dezamagi!

Piston blocare sanie Caterpillar 428C deosebit pentru utilaje deosebite
Un piston de blocare a saniilor este o componenta utilizata in sistemul de actionare al unui Caterpillar. Atunci cand pistonul de blocare este activat, acesta angreneaza sistemul de inchidere al saniilor si le fixeaza in pozitia de lucru. Aceasta asigura stabilitatea si aderenta adecvata a saniilor pe terenul inclinat sau neregulat. Cand pistonul de blocare este dezactivat, mecanismul de inchidere al saniilor este deblocat, permitand echipamentului sa se deplaseze si sa functioneze in modul pe roti.

Serviciul de consultanta iti aduce siguranta!
Lucrand cu noi capeti siguranta in deciziile pe care le iei pentru a-ti sustine afacerea si pentru a o ajuta sa se dezvolte. Serviciul nostru de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele tehnice ridicate de utilajele sale. Nu trebuie decat sa intri in contact cu colegii nostri specialisti ca sa efectuati impreuna o selectie inspirata a piesei de schimb. Stai cu noi - te tinem informat cu tot ce este relevant in domeniu!

Garantie
Pe cat de responsabil esti tu, asa suntem si noi. Atunci cand ai facut o investitie, iei in calcul inclusiv riscurile care o insotesc. Noi suntem aici ca sa le atenuam. Acest piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 428C are garantie pe o perioada de 6 luni de la momentul achizitionarii. Termenii si conditiile sunt foarte simple. Pentru defectiuni neimputabile cumparatorului, produsul se poate prevala de certificatul de garantie pentru a se putea intoarce catre noi si pentru a fi inlocuit cu unul neviciat. Gratuit.

Livrare
Timpul poate lucra impotriva ta, mai ales cand esti pus sa iei decizii in situatii neprevazute. De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a efectua expeditia in cel mai rapid mod cu putinta! Cu curierul rapid, sau prin ridicare personala din depozit.    Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... totul va fi bine!

Montaj
O achizitie reusita te va tine departe de orice cheltuiala suplimentara si de goluri in procesul de productie. Prin urmare, lasa-te condus de instinct si opteaza pentru o manopera executata de mecanici specialisti. Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta, la cerere. Sau iti putem trimite un mecanic la adresa utilajului.

Specificatii tehnice:
• Diametru - 63,3mm
• Inaltime - 75mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura