Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Piston blocare sanie buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Cod produs
G57LRZEF-SC
Out Of stock
Descriere
Utilajului tau ii pot lipsi, daca nu ai avut grija din timp, piesele de schimb fiabile si rezistente care sa ii confere anduranta si forta. Ofera-i-le macar acum, caci niciodata nu este prea tarziu. Si, in acest fel, vei putea sa-l exploatezi ori de cate ori va fi nevoie, fara sa mai intervine desele defectiuni. Acest piston blocare sanie Caterpillar 442D este o componenta durabila si de incredere a sistemului de transmisie, pe care o gasesti constant in depozitul nostru. La o oferta cum nu e alta!

Ne aduce o mare satisfactie profesionala atunci cand reusim sa elaboram pentru tine solutii foarte bune, care sa iti readuca zambetul pe chip. Asta ne motiveaza sa mergem inainte in ritmul si cu atitudinea pe care le avem pentru ca stim ca sunt cele potrivite. Asa ca te incurajam sa iei legatura cu noi, fie ca iti doresti sa afli informatii tehnice despre o anumita piesa, fie ca utilajul tau a intrat in colaps. Orice ar fi, un raspuns exista. Unul perfect! Si ti-l oferim prompt!

Piston blocare sanie Caterpillar 442D deblocheaza situatia
Un piston blocare sanie este o componenta utilizata in sistemul de actionare al unui buldoexcavator Caterpillar. Acest articol are rolul de a bloca si debloca mecanismul de inchidere al saniei pentru a permite functionarea corecta a utilajului pe teren. Sistemul de blocare sanie este conceput pentru a asigura stabilitatea si controlul in timpul operatiunilor de lucru si de deplasare. Pistonul de blocare este responsabil pentru actionarea acestui sistem, fixand sania in pozitia corecta sau deblocand-o pentru a permite trecerea intre modul pe senile si modul pe roti.

La noi primesti recomandari doar gratuit!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si iar piese de schimb. Avem de toate.

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest piston blocare sanie pentru buldoexcvator Caterpillar 442D va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Urmarim atent ca intreg procesul de achizitie si expeditie sa decurga fara incidente. Ne asiguram ca fiecare etapa este trecuta cu succes. Includem aici, evident, si livrarea. Pe care o facem castigand intotdeauna lupta cu timpul. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si e gata!

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice piston, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:
• Diametru - 63,3mm
• Inaltime - 75mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura