Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 4220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 4220
Cod produs
QD2X3SEC-IA
Out Of stock
Descriere
Un simering butuc fata JCB Fastrac 4220 este piesa care face diferenta intre un utilaj de succes si unul defectuos. Acesta are rolul de a proteja si de a preveni uzura altor elemente mecanice, asigurand astfel o functionare optima a transmisiei si a utilajului in general. Din material de calitate superioara si cu proprietati tehnice deosebite, simeringul butuc se monteaza la puntea din fata a tractorului. La pret avantajos si cu livrare rapida, produsul este alegerea ideala pentru a-ti proteja utilajul!

In afaceri, nu conteaza doar viteza, ci si calitatea. De aceea, noi iti oferim cele mai bune servicii de reparatii si piese de schimb de calitate superioara pentru utilajele tale grele! Mai mult, oferim si servicii de mentenanta profesioniste pentru utilajele tale. De la verificari de rutina pana la reparatii majore, mecanici bine pregatiti sunt la dispozitia ta. Daca ai nevoie de ajutor rapid, putem trimite o echipa mobila de service direct la punctul tau de lucru.

Simering butuc fata JCB Fastrac 4220 - inlocuieste elementul cel vechi cu acest model de top!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar grupului reductor: asigura protectia lui in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea grupului reductor! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest simering butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 4220 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering butuc fata JCB Fastrac 4220 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura