Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate pentru tractor JCB Fastrac 2135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 2135
Cod produs
0IVO13DA-IA
Out Of stock
Descriere
Fiabilitatea si eficienta sunt doua caracteristici esentiale pentru o piesa de schimb de inalta calitate. Acest simering butuc spate JCB Fastrac 2135 este fabricat din materiale de cea mai buna calitate pentru a-ti oferi protectie optima impotriva uzurii si coroziunii. Piesa aceasta isi are locul de montaj la puntea din spate a tractorului. Nu mai astepta si ia decizia inteligenta de a achizitiona o componenta de incredere. Livrarea se face rapid, asa ca vei avea piesa in cel mai scurt timp posibil.

Comanda piesa aceasta si in cazul in care detii un tractor JCB Fastrac 2135ABS pentru ca este compatibila. Nu lasa defectiunile la utilajele tale sa te opreasca din drumul tau catre succes! Gasesti piesele de schimb potrivite cu ajutorul serviciului gratuit de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie. Iti oferim servicii de mentenanta si service mobil de inalta calitate. Apeleaza la echipa noastra de specialisti si asigura-te ca afacerea ta va merge ca un ceas elvetian!

Simering butuc spate JCB Fastrac 2135 - momentul potrivit sa-l achizitionezi!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru tractor JCB Fastrac 2135 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering butuc spate JCB Fastrac 2135 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice
Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura