Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 135
Cod produs
YXB1E4S8-IA
Out Of stock
Descriere
Simeringul butuc este o piesa de schimb de calitate superioara, perfecta pentru utilajul tau. Aceasta componenta esentiala a transmisiei este o echivalenta de succes si dispune de calitati tehnice excelente. Acest simering butuc fata JCB Fastrac 135 este rezistent si fiabil, asigurand functionarea corecta a utilajului tau. Elementul se amplaseaza la puntea din fata a tractorului. Beneficiezi de un pret avantajos, iar livrarea este rapida, in doar 24 de ore. Solicita-ne toate informatiile chiar acum!

Tractorului JCB Fastrac 135T ii poti monta fara probleme acelasi tip de simering prezentat aici. Este compatibil si cu acest model de tractor! Suntem aici pentru tine si pentru utilajele tale grele! Daca ti se pare complicata alegerea, poti scapa de toate nesigurantele cu ajutorul serviciul gratuit de consultanta tehnica. Suna acum si un asistent se va ocupa indeaproape de problema ta! In timp foarte scurt vei avea piesa potrivita, ba iti putem aranja si partea de montaj!

Simering butuc fata JCB Fastrac 135 - te sprijinim mereu cu piesele cele mai bune!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar grupului reductor: asigura protectia lui in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea grupului reductor! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest simering butuc punte fata pentru tractor JCB Fastrac 135 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering butuc fata JCB Fastrac 135 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura