Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt prindere cilindru brat pentru miniexcavator Bobcat E50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
9BPOLYEG-CD
Out Of stock
Descriere
Chiar daca simti ca ai obosit, incearca sa gasesti noi resurse. Incarca-te cu energia data de linistea pe care o aduc piesele de schimb de calitate superioara. Nu credem ca exista o reteta fixa a succesului, dar sigur exista elemente care iti pot duce afacerea acolo. Iar aceste elemente, asemenea acestui bolt prindere cilindru brat Bobcat E50 dedicat miniincarcatorului tau, se afla la noi din belsug. Asa ca nu ai prea multe calcule de facut si nici sa stai pe ganduri nu e cazul. Cu piesele de clasa nu poti gresi. Alege-le avand increderea ca faci o investitie in tine, in primul rand. Si cum ar putea fi altfel, cand componentele de clasa au capacitatea de a-ti fi alaturi mult timp?!

Cat de important este pentru tine ca intreg angrenajul afacerii tale sa fie caracterizat de calitate? Pentru a ajunge la succes ai nevoie de curaj. Iar curajul, indrazneala, increderea in propriile forte te pot propulsa acolo unde ai visat mereu. Insa fara a avea calitatea alaturi, pasii iti vor fi extrem de greoi. Incearca sa ai aproape prieteni de nedejde, precum durabilitatea, rezistenta, fiabilitatea. Toate aceste atuuri sunt parte integranta a componentelor originale Bobcat pe care ti le recomandam cu toata caldura.

Bolt prindere cilindru brat Bobcat E50 - nici ca se poate o piesa mai buna!

Acest bolt poate parea insignifiat. Insa odata ce il vei monta la locul potrivit vei vedea ca nu e deloc asa. E o piesa ce-a fost faurita sa reziste!

Intrebari? Noi avem raspunsuri!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a-ti putea veni in ajutor atunci cand ai cea mai mare nevoie. Nu lasam nicio intrebare fara raspuns, chiar daca uneori ni se intampla sa fim si noi nevoiti sa-i intrebam pe altii. Bazeaza-te pe dorinta noastra de a-ti fi de folos!

Un asemenea bolt prindere cilindru brat pentru miniexcavator Bobcat E50 e o piesa din topul pieselor de top. Lucru dovedit si de certificatul de garantie, valabil 6 luni, incepand cu momentul achizitionarii.

Iti livram acest bolt prindere cilindru brat Bobcat E50 cat ai zice peste. Bine, nu e chiar asa, fiindca nu detinem o cantitate atat de insemnata de praf magic. Mai trebuie sa-l pastram si pentru altele. Dar pentru livrare stima sa: ca in 24-48 de ore piesa va ajunge la tine. Cat timp astepti ai vreme sa te uiti pe ACN Piese Utilaje - locul unde-si dau intalnire piesele de top!

Montajul e treaba serioasa. Poate avaria integritatea piesei de schimb. Sau poate sa ii ofere o viata lunga. Daca iti doresti trai indelungat pentru piesa, atunci apeleaza doar la profesionisti!

Specificatii tehnice

Diametru 50mm
Lungime 291mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura