Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
TY6XVW2Z-MC
Out Of stock
Descriere
Stii bratarile acelea de fitness care dintr-o data iti vibreaza pe mana si iti zic sa mai faci si tu niste miscare? Noua nu ne plac. De cand sunt niste bratari mai inteligente decat noi si cine sunt ele sa ne spuna ce sa facem?! Daca este sa fim sinceri, probabil asa ar face si utilajele tale daca ar putea. Te-ar trage insistent de maneca sa le faci reviziile tehnice. Dar nu o fac, asa ca trebuie sa inveti din greseli. Acum cauti o talpa calare stabilizator Caterpillar 428E noua, cea veche te-a lasat inainte de o lucrare. La noi gasesti o varianta de calitate superioara la cel mai bun pret!

Contacteaza-ne pentru a alege fix piesele de schimb de care ai nevoie, iar alaturi de noi situatia in care esti acum nu se va mai repeta! Iti oferim toate informatiile de care ai nevoie despre intretinerea utilajelor tale, cand si cum trebuie facute reviziile, astfel vei putea preveni toate defectiunile. Afacerea ta are nevoie de echipamente functionale 24/7 pentru a se dezvolta. Nimic nu este imposibil cand ai profesionisti de partea ta!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428E - al doilea nume al calitatii!
In procesul de fabricatie, pentru a se asigura ca aceasta piesa de schimb isi va duce treaba la bun sfarsit, au fost folosite numai cele mai rezistente materiale. Desi este o componenta a echipajului tau ce trebuie schimbata o data la ceva timp, se dovedeste a fi fiabila si rezista cu brio uzurii. Destinata stabilizatorului, rolul sau este dat de gol de nume: stabilizarea echipamentelor in timpul exploatarii. Si se pricepe! Te vei convinge singur de calitatea ei chiar din momentul in care o vezi!

Oamenii informati sunt oameni de succes!
Noi asa credem, iar exemplele ne-au au fost multe pana acum. Suntem norocosi sa colaboram cu oameni frumosi, ale caror afaceri se dezvolta constant. De ce? Pentru ca toate alegerile lor sunt bine informate. Noi suntem aici pentru a juca un rol in succesul tau! Iti oferim informatii despre piesele de schimb potrivite, despre depanare si mentenanta necesara utilajului tau. Nicio situatie nu ne este straina, experienta este asul nostru din maneca!

Garantie
Vrem ca serviciile noastre sa fie de calitate, asa ca nu te lasam la greu! Orice defecte de fabricatie gasite la talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428E noua, desi rar intalnite, sunt acoperite de catre noi pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 428E catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge.

Montaj
Montarea acestui produs nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca acesta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura