Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit reparatie distribuitor Bobcat 6816253

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6816253
Cod produs
AI9BCFVS-MC
Out Of stock
Descriere
Am auzit ca stresul este cel mai mare inamic al sanatatii tale. Fie ca alegi suplimente alimentare, meditatie sau alte mijloace pentru a elimina stresul, noi zicem sa elimini direct cauza.Tocmai din acest motiv, avem stoc permanent pentru numeroase piese de schimb pentru utilaje, toate fiind alese cu grija de catre colegii nostri. In aceeasi situatie se afla si acest kit reparatie distribuitor Bobcat 6816253 de care ai nevoie. Este un produs original, iar noi ne-am asigurat ca este si de o calitate ireprosabila, astfel incat sa iti poti desfasura activitatea fara batai de cap.

Oricat de mic sau insignifiant ar parea, noi stim ca detaliile fac diferenta. De la mic la mare, alege numai piese de schimb de calitate, performanta utilajului va fi inegalabila. Se spune ca ce dai, aia primesti. Ofera-i utilajului tau piese si mentenanta de calitate, iar el iti va oferi servicii de calitate pe termen lung. Noi venim in ajutorul tau cu produse de calitate, sfaturi practice si cu mecanici cu o experienta vasta.

Kit reparatie distribuitor Bobcat 6816253 - te scapa de griji!
Cartea de service iti va oferi informatii clare despre intretinerea corecta a utilajului. Probabil stii deja ca garniturile trebuie verificate regulat, iar atunci cand sunt prezente urme de uzura, trebuie schimbate. Tocmai de aceea, noi iti recomandam acest produs. Este conceput pentru durabilitate si siguranta, iar tu vei vedea ca etansarea cilindrului hidraulic va fi perfecta. Utilajul tau va functiona ca la prima utilizare, fara cusur. Si nu vorbim din auzite, ti-o spunem din experienta!

Asteptam sa ne contactezi!
Te ajutam si cu alegerea piesei de schimb potrivita pentru nevoile tale, si cu recomandarea unui mecanic iscusit care se afla chiar in judetul tau, si cu o vorba buna. Iar daca alegi sa ne vizitezi in Jilava, cafeaua este din partea casei si vei pleca de la noi linistit, energizat si cu toate piesele de schimb de care ai nevoie in sacosa.

Garantie
Ai respirat usurat stiind ca ai gasit exact ce aveai nevoie? Daca nu, cu siguranta o vei face acum. In momentul in care plasezi o comanda la noi, ne devii si colaborator, si prieten. Ne dorim tot ce este mai bun pentru tine! Certificatul de garantie va ajunge la tine odata cu acest kit reparatie distribuitor Bobcat 6816253 si vei fi sigur ca, timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie esti acoperit. Si nu oricum! ASAP.

Livrare
Nu stim cum se face, dar livratorii nostri sunt si foarte rapizi, si profesionisti. Poate o fi de natura obiectiva, poate le-am facut noi ochi frumosi…cine stie? Uite cum procedam: tu plasezi comanda in prima parte a zilei, ori ne contactezi telefonic, ori ne ceri o oferta, iar maine vei avea coletul pe pres. Ei bine, nu pe pres, ci in mana, caci plata se face la livrare. Tot atunci poti verifica acest kit reparatie distribuitor Bobcat 6816253 si gata. Esti pregatit de treaba!

Montaj
Pentru a te bucura mult si bine de utilajul tau, vrei sa te asiguri atat de calitatea pieselor de schimb, cat si a manoperei. Daca nu ai inca un mecanic de incredere, noi te punem in contact cu unul foarte iscusit si prompt. Rezultatele vor fi peste asteptarile tale si iti vei putea desfasura activitatea fara dureri de cap. Vezi? Cu putin ajutor, vei scapa de stres “cat ai zice peste”.

Specificatii tehnice

4 suruburi L= 70mm/ diametru 6mm
6 suruburi L= 25mm/ diametru 6mm
8 suruburi L= 18mm/ diametru 6mm
13 smeringuri
6 garnituri
43 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura