Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrofarm TTV420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Cod produs
Y84OIC13-SC
Out Of stock
Descriere
Confortul termic este important pentru tine mai ales in lunile de vara! Geaba ai berica rece si livingul luminos daca in casa frige ca in Sahara. Asa ca arhitectul ti-a recomandat la constructia casei cea mai buna izolatie, ai ales o centrala termica perfomanta si instalatii de aer conditionat puternice. Dar sa schimbam rolurile. Tu esti arhitectul. Ce recomanzi bun si util pentru confortul termic al motorul utilajului tau? Raspunsul e simplu - o pompa apa Deutz Fahr Agrofarm TTV420 noua! De la ACN!

Mai cauti sa pui bani de o parte pentru zile negre, nah, ca tot omul. Dar nu cauta sa faci economii atunci cand vine vorba de afacerea ta, mai ales cand vine vremea unor achizitii pentru reparatii! Si ca sa fii eficient, alege sa lucrezi cu un singur furnizor, unul tare - ACN Piese Utilaje! Serviciile noastre sunt ireprosabile, iar oferta de preturi este foarte avantajoasa! Si n-ai avut niciodata probleme cand ai ales sa faci montajul intr-un atelier din reteaua noastra de parteneri, pentru ca noi lucram doar cu meseriasi!

Pompa apa Deutz Fahr Agrofarm TTV420 are gust de paine
Prelucrata dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata, aceasta pompa de apa dovedeste eficienta! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa ei provin sunt fabricate din cele mai bune oteluri. Aceasta pompa este supranumita si „inima utilajului”, intrucat este o sursa vitala de performanta a motorului! Pompeaza fara oprire si asigura un mediu de lucru confortabil!

Ai venit aici la noi…
Pentru o servire profi, pentru piese de schimb premium si pentru consultanta cea mai buna. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt absolut gratuite. O fac din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc. Bate la poarta, iti vom deschide imediat. Esti binevenit.

Garantie
Orice pompa de apa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 12 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrofarm TTV420 cumparata de la noi, va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Livrare
Pompa de apa solicitata ajunge la tine rapid si sigur. Cat ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Nu, nu una de la Capatos! Nu cunosti un mecanic ca lumea? Ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat echipele noastre de mecanici colaboratori. Le avem disponibile indiferent unde de afli in tara. Ele te vor ajuta sa montezi pompa de apa fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura