Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate pentru incarcator frontal JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
B6VY2IPD-SC
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand desfaci pe bancul de lucru ansamblul mecanic al unui incarcator, si trebuie sa efectuezi inlocuiri, alege piese de schimb calitate care ii pot da un nou sut in exploatare. Iar daca nu esti foarte hotarat sau nu stii exact ce iti trebuie, iti oferim aceasta planetara punte spate JCB 411 pe care o avem in depozit. Aducem permanent acest model pentru ca este unul reusit si satisface toate cerintele unei reparatii incununate de succes. Intra pe site si fa comanda. Iti ia un minut sa o faci pentru un utilaj ce va lucra o viata.!

Nu toate lucrurile functioneaza ca unse intotdeauna. Uneori esti obligat sa treci prin perioade simti ca bati pasul pe loc. Poate ploua prea tare si nu poti lucra in aer liber. Poate s-au imbolnavit angajatii de lenevita. Poate pur si simplu te-a parasi norocul. Sau poate ti s-au defectat utilajele, unul dupa celalalt. Iti vine sa fugi de acasa. E bine, atunci, sa iti amintesti cuvintele lui Winston Churchil care spunea ca daca treci prin iad, continua sa mergi. Nu te lasa cocosat de probleme, nu renunta! Si nu uita ca nu esti singur, ai in noi un permanent sprijin. E o zi proasta? Ok, o facem buna.

Planetara punte spate JCB 411 ai grija de ele si vor avea grija de tine
Planetarele punte fata sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In majoritatea cazurilor, se defecteaza imbinarile exterioare si interioare, care nu pot fi mereu schimbate separat, din cauza modelului din fabrica. In momentul in care utilajul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un atelier mecanic. Daca planetara este uzata, poate ceda si, in acest caz, vei ramane cu masina in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica pentru a nu avea surprize neplacute.

Zambeste, de la ACN vin doar zile mai bune
Daca nu tocmai in secunda asta, sigur maine trebuie sa iti sufleci manecile si sa te apuci harnic de o reparatie, chiar de un reset general. Nu lasa sa-ti ocupe chiar toata saptamana, n-o intinde prea mult. Avem noi instrumentele si cunostintele ca sa o facem sa fie scurta si eficienta. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie optima, cauta baietii nostri de la echipa de consultanta - au toata deschiderea. Recomandari, piese de schimb, dispozitive de montaj, consumabile, orice. Suna cu incredere!

Garantie
Comanda cu incredere, aceasta planetara punte spate pentru incarcator frontal JCB 411 deoarece beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Te protejeaza de orice risc.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa efectuezi comanda, sa stii ca vei primi acest produs extrem de rapid. Sa zicem, maxim in 24 de ore. La fel de bine, poti veni si la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, daca esti cumva prin apropiere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Nu conteaza cat de departe se afla punctul tau de lucru.

Montaj
Aceasta planetara se monteaza la puntea spate a utilajului. Ca sa poate da rezultate maxime, este necesar un montaj efectuat de persoane specializate. O operatiune incorecta poate compromite atat planetara cat si piesele cu care relationeaza. Iar daca tot ai ajuns la montaj ai grija sa ceri mecanicului sa execute si o lubrifiere corespunzatoare a componentelor. Ca sa fie bine.

Specificatii tehnice:

• Lungime = 990mm
• Z=33/ Z=33
• Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura