Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate pentru buldoexcavator JCB 4DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
42S1OWU9-SC
Out Of stock
Descriere
Ziua ta de lucru poate lua diferite culori. Poate fi corai daca iti ies toate. Poate fi verde daca tii la natura si mediu. Poate fi alb-diafana cand primesti banii la timp pentru lucrarile efectuate si poate fi dark daca diferitele componente ale transmisiei utilajului tau incep sa scoata sunete grele datorita frecarii excesive. Este clar atunci ca ai nevoie de o planetara punte spate buldoexcavator JCB 4DX care infrunta toate aceste forte care se opun unei exploatari normale. O poti achizitiona fara probleme de la noi. O avem, e foarte buna si iti rezolva aceasta problema de fizica. Comand-o acum!

Nu am primit aceasta afacere In ghetute de Mos Niculae si nici nu am castigat-o la Betano, pariuri sportive. Am luat-o de la zero. Si am ridicat-o nu doar cu fortele noastre ci si cu clientii care ne-au fost alaturi si care au avut incredere in noi. Noi, oamenii de la ACN nu suntem diferiti. Nu suntem facuti dintr-un aluat special si nici nu ne curge prin vene sange albastru. Am invatat, insa, ca succesul se obtine cu munca grea si cu multa ambitie. Incercam de fiecare data sa transmitem aceasta stare de spirit si celor cu care lucram. Cand credem in aceleasi valori nu avem cum sa ne ratam obiectivele.

Planetara punte spate buldoexcavator JCB 4DX ai grija de ele si vor avea grija de tine
Planetarele punte spate sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In majoritatea cazurilor, se defecteaza imbinarile exterioare si interioare, care nu pot fi mereu schimbate separat, din cauza modelului din fabrica. In momentul in care utilajul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un atelier mecanic. Daca planetara este uzata, poate ceda si, in acest caz, vei ramane cu masina in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica pentru a nu avea surprize neplacute.

Zambeste, de la ACN vin doar zile mai bune
Daca nu tocmai in secunda asta, sigur maine trebuie sa iti sufleci manecile si sa te apuci harnic de o reparatie, chiar de un reset general. Nu lasa sa-ti ocupe chiar toata saptamana, n-o intinde prea mult. Avem noi instrumentele si cunostintele ca sa o facem sa fie scurta si eficienta. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie optima, cauta baietii nostri de la echipa de consultanta - au toata deschiderea. Recomandari, piese de schimb, dispozitive de montaj, consumabile, orice. Suna cu incredere!

Garantie
Comanda cu incredere, aceasta planetara punte spate pentru buldoexcavator JCB 4DX deoarece beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Te protejeaza de orice risc.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa efectuezi comanda, sa stii ca vei primi acest produs extrem de rapid. Sa zicem, maxim in 24 de ore. La fel de bine, poti veni si la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, daca esti cumva prin apropiere. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Nu conteaza cat de departe se afla punctul tau de lucru.

Montaj
Aceasta planetara se monteaza la puntea spate a utilajului. Ca sa poate da rezultate maxime, este necesar un montaj efectuat de persoane specializate. O operatiune incorecta poate compromite atat planetara cat si piesele cu care relationeaza. Iar daca tot ai ajuns la montaj ai grija sa ceri mecanicului sa execute si o lubrifiere corespunzatoare a componentelor. Ca sa fie bine.

Specificatii tehnice:

• Lungime = 990mm
• Z=33/ Z=33
• Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura