Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru motor Cummins ISB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins
Cod produs
26CT7JYQ-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei sa stii cum suna o afacere de succes? Vino sa-ti aratam! La ACN Piese Utilaje intalnest cele mai bune piese de schimb pentru utilajele tale! Da, ai auzit bine, avem chiar si acest electromotor motor Cummins ISB de cea mai buna calitate. Producatorul are o experienta vasta in domeniu si iti ofera aceasta alternativa excelenta la piesele originale. Noi suntem aici sa te ajutam sa eviti impasul, cu oferta noastra de produse la preturi incredibile. E simplu, accesezi site-ul nostru si ai la dispozitie mii de articole, gata sa iti sara in cos. Click!

Sigur te-ai confruntat cu dorinta de a avea parte de o perioada lipsita de griji timpul concediului. De ce sa iti faci griji cu privire la problemele cu masina ta, cand ai putea sa te bucuri de plaja si de o bautura rece pe malul marii? Ei bine, pentru asta suntem aici! Sa iti oferim piese de schimb de calitate superioara pentru ca tu sa poti sa te relaxezi si sa te bucuri de concediul tau fara sa iti faci griji inutil. Indiferent de nevoile tale, avem solutia perfecta pentru tine!

Electromotor motor Cummins ISB prima lectie
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Ai sunat? O rezolvam acum!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva priceput atunci cand nu poti rezolva singur unele probleme tehnice. Suntem gata sa intervenim. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa escaladeze. Mizeaza pe noi!

Garantie
Acest electromotor pentru motor Cummins ISB vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, schimbam piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

Livrare
In lumea industriilor grele si a agriculturii, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate.  Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la momentul montajului unei piese de schimb, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana carpacilor, sunt pe toate drumurile, precum capusele vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura