Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru motor Cummins F3.8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins
Cod produs
1TXERJG0-SC
Out Of stock
Descriere
Sparge gheata si ia deciziile corecte! De ce sa iti uzezi prematur utilajul cu componente depasite? Cand incepe sa arate semne de oboseala din cauza pieselor uzate, masina poate deveni greu de controlat si eficienta ei poate scadea semnificativ. ACN Piese Utilaje iti iese in intampinare cu un evantai larg de piese de schimb excelente, de aceeasi calitate si la preturi accesibile. Pe termen lung, investitia va fi eficienta si mai fiabila. Gasesti tot ce ai nevoie pe site-ul nostru, inclusiv acest electromotor motor Cummins F3.8 din imagini. Nu sta pe ganduri si alege solutia ideala pentru utilajul tau!

Fiecare om de afaceri isi doreste un balanta financiara pozitiva, iar investitia in piese de schimb este una importanta in acest sens. Insa, atunci cand alegi o componenta precum acest inegalabil demaror, nu ar trebui sa te ghidezi doar dupa pretul ei. Mai important este sa ai in vedere calitatea sa superioara, care iti garanteaza o functionare optima a utilajului tau pe termen lung. O investitie mai mica poate parea tentanta, insa poate duce la costuri suplimentare prin inlocuirea frecventa a pieselor de schimb sau prin reparatii costisitoare.

Electromotor motor Cummins F3.8 demareaza in tromba
Electromotorul (sau “demarorul”) este un aparat electromecanic compus dintr-o parte fixa si una mobila, respectiv dintr-un stator si un rotor, dar si elemente mai mici cum sunt periile colectoare, bucse, un ambreiaj si un solenoid. Acest dispozitiv este destinat punerii in functiune a unui motor cu combustie interna; practic, rolul sau este transformarea energiei electrice in energie mecanica. De regula, electromotorul este pozitionat pe corpul motorului, in apropierea volantei. Cand primeste curent electric continuu, componentele electromotorului genereaza un camp electromagnetic care conduce la punerea in miscare a rotorului.

Iar cand ajungi in impas
La noi, nu exista intrebare fara raspuns, nici problema fara solutie. Specialistii nostri in utilaje grele au inteles ca nu este suficient sa fii doar la curent cu ultimele noutati din domeniu, ci trebuie sa fii in permanenta evolutie pentru a  oferi clientilor cele mai bune recomandari si solutii personalizate. De aceea, cand vine vorba de utilaje grele, noi suntem partenerul tau de incredere. Iar consultanta noastra nu costa nimic. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne acum si rezolva-ti problemele intr-un timp record!

Garantie
Ai probleme cu demarorul pentru motorul Cummins ? Nu te ingrijora! Noi iti oferim o solutie la indemana. Cumpara acum acest electromotor pentru motor Cummins F3.8 si beneficiezi de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Chiar daca sunt rare astfel de cazuri, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
Bucura-te de o experienta de livrare rapida si fara griji cu optiunea noastra de curierat! Daca comanzi in prima parte a zilei, vei avea produsele la tine in cel mult 24 de ore. Nu trebuie decat sa ne oferi detaliile tale de contact  si sa ne lasi sa ne ocupam de restul. Si uite asa poti sa te intorci rapid la treaba ta fara intreruperi si sa te lauzi colegilor ca ai primit comanda intr-un timp record!

Montaj
Montajul acestei piese poate fi destul de dificil, iar pentru cei care nu sunt experimentati in domeniu, poate fi o adevarata provocare. Daca nu esti sigur ca poti sa o montezi singur, nu te incurajam sa incerci. Exista riscul sa o instalezi gresit si sa deteriorezi si alte componente ale masinii. Mai bine apeleaza la un atelier mecanic specializat, unde un specialist cu experienta si cu instrumentele potrivite poate sa faca treaba fara probleme.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura