Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Cummins 3916854

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins
Cod produs
VD5B6YER-SC
Out Of stock
Descriere
Bun venit la cel mai mare show de piese de schimb pentru utilaje grele! Aici, la ACN Piese Utilaje, suntem dedicati in a oferi cele mai bune componente pentru utilajele tale. Si astazi, avem ceva deosebit de special pentru tine - un electromotor Cummins 3916854 Aceasta piesa este produsa la o calitate exceptionala si la un pret surprinzator de accesibil! Fiecare antreprenor stie cat de important este sa montezi piese de calitate pentru a obtine performante exceptionale. De aceea, noi ne-am asigurat ca acest produs sa fie disponibil in oferta noastra! Alege cu incredere produsul recomandat de experti, si lasa-l sa te conduca spre victorie in orice situatie!

Cu ACN Piese Utilaje vei fi intotdeauna la moda. Daca esti in cautarea unei piese de schimb pentru utilajul tau, nu trebuie sa renunti la eleganta si rafinament. Produsele noastre sunt, pe langa functionalitatea lor indubitabila, de o eleganta rara, care le confera un stil sofisticat si in acelasi timp eficient. Designul lor optim, te va cuceri pe loc, iar calitatea lor exceptionala iti va garanta o exploatare indelungata. Alege sa fii in trend cu ACN Piese Utilaje!

Electromotor Cummins 3916854 puternic, util, mobil, abil!
Indiferent de tipul motorului, electromotorul este construit din doua parti componente: stator si rotor. Statorul este partea fixa, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila, plasata de obicei in interior. Este format dintr-un ax si o armatura rotorica ce sustine infasurarea rotorica. Intre stator si rotor exista o portiune de aer numita intrefier ce permite miscarea rotorului fata de stator. Grosimea intrefierului este un indicator important al performantelor motorului.

Iar daca…
…te confrunti cu probleme tehnice sau esti in cautarea celor mai bune solutii pentru afacerea ta, nu trebuie sa cauti departe! Echipa noastra de consultanti tehnici sunt aici pentru a-ti oferi cele mai tari sfaturi si solutii inovative. Suntem atat de buni si putem manipula informatiile intr-un mod atat de creativ si eficient incat putem sa obtinem rezultate surprinzator de bune. Si sa stii ca nu te costa nimic, consultanta noastra este oferita cu un zambet larg pe fata, exact ca cel pe care il ai cand iti vezi copilul fericit. Asadar, suna-ne acum si lasa-ne sa-ti aratam de ce suntem cea mai tare echipa de consultanti tehnici!

Garantie
Ai ales o varianta excelenta cu acest electromotor Cummins 3916854 In plus, iti oferim o documentatie completa a produsului pentru a-ti asigura transparenta si incredere. Vei primi toate actele necesare care atesta autenticitatea si calitatea produsului, astfel incat sa ai certitudinea ca achizitionezi exact ceea ce iti doresti. Si pentru a-ti oferi o liniste suplimentara, iti oferim o garantie de 6 luni pentru orice posibil defect de fabricatie. Acum ai toate motivele ca sa cumperi de la noi!

Livrare
Ne mandrim cu promptitudinea si eficienta serviciilor noastre, astfel incat vei primi electromotorul cat mai repede posibil. De obicei, timpul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, dar daca ai o nevoie urgenta, suna-ne si vom gasi sigur cea mai buna solutie pentru tine. Nu trebuie sa iti faci griji, ne asiguram ca produsul ajunge la tine in siguranta si in perfecta stare. Nu trebuie decat sa ne furnizezi detaliile de contact si sa te bucuri de o livrare rapida si eficienta.

Montaj
Achizitionarea unei piese de schimb de calitate este doar primul pas, urmatorul fiind un montaj corect realizat de un specialist experimentat. De aceea, iti recomandam cu tarie sa apelezi la un service competent si serios pentru a asigura functionarea eficienta si durabila a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura