Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Cummins 3909913

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins
Cod produs
2F6X7MJY-SC
Out Of stock
Descriere
Te irita sa tot inlocuiesti piese de calitate indoielnica? La ACN Piese Utilaje ne bazam doar pe furnizarea componentelor de cea mai buna calitate, astfel incat sa obtii performanta si fiabilitate de la utilajele tale. Oferim o gama variata de piese, inclusiv acest electromotor Cummins 3909913 care este garantat sa functioneze eficient si sa ofere cea mai buna calitate. Cu noi, vei primi doar piese de inalta calitate la preturi prietenoase.

Iata-ne astazi la un meci crucial pentru repararea utilajului tau! Ai de infruntat o echipa puternica, cea a defectiunilor grele, care a castigat de-a lungul timpului multe meciuri, dar nu trebuie sa te lasi intimidat! ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere, care te va ajuta sa castigi acest meci decisiv. Pe terenul nostru vei gasi piese de schimb de inalta calitate, la cele mai bune preturi de pe piata. Alege echipa noastra si te vei bucura de o performanta excelenta, fara a fi nevoit sa iti golesti buzunarul. Cu noi, castigul este garantat, iar tu vei fi cu siguranta multumit de victorie!

Electromotor Cummins 3909913 puternic, util, mobil, abil!
Indiferent de tipul motorului, electromotorul este construit din doua parti componente: stator si rotor. Statorul este partea fixa, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila, plasata de obicei in interior. Este format dintr-un ax si o armatura rotorica ce sustine infasurarea rotorica. Intre stator si rotor exista o portiune de aer numita intrefier ce permite miscarea rotorului fata de stator. Grosimea intrefierului este un indicator important al performantelor motorului.

Iar daca…
…te confrunti cu probleme tehnice sau esti in cautarea celor mai bune solutii pentru afacerea ta, nu trebuie sa cauti departe! Echipa noastra de consultanti tehnici sunt aici pentru a-ti oferi cele mai tari sfaturi si solutii inovative. Suntem atat de buni si putem manipula informatiile intr-un mod atat de creativ si eficient incat putem sa obtinem rezultate surprinzator de bune. Si sa stii ca nu te costa nimic, consultanta noastra este oferita cu un zambet larg pe fata, exact ca cel pe care il ai cand iti vezi copilul fericit. Asadar, suna-ne acum si lasa-ne sa-ti aratam de ce suntem cea mai tare echipa de consultanti tehnici!

Garantie
Ai ales o varianta excelenta cu acest electromotor Cummins 3909913 In plus, iti oferim o documentatie completa a produsului pentru a-ti asigura transparenta si incredere. Vei primi toate actele necesare care atesta autenticitatea si calitatea produsului, astfel incat sa ai certitudinea ca achizitionezi exact ceea ce iti doresti. Si pentru a-ti oferi o liniste suplimentara, iti oferim o garantie de 6 luni pentru orice posibil defect de fabricatie. Acum ai toate motivele ca sa cumperi de la noi!

Livrare
Ne mandrim cu promptitudinea si eficienta serviciilor noastre, astfel incat vei primi electromotorul cat mai repede posibil. De obicei, timpul de livrare este de 1-3 zile lucratoare, dar daca ai o nevoie urgenta, suna-ne si vom gasi sigur cea mai buna solutie pentru tine. Nu trebuie sa iti faci griji, ne asiguram ca produsul ajunge la tine in siguranta si in perfecta stare. Nu trebuie decat sa ne furnizezi detaliile de contact si sa te bucuri de o livrare rapida si eficienta.

Montaj
Achizitionarea unei piese de schimb de calitate este doar primul pas, urmatorul fiind un montaj corect realizat de un specialist experimentat. De aceea, iti recomandam cu tarie sa apelezi la un service competent si serios pentru a asigura functionarea eficienta si durabila a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura