Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru buldoexcavator Case 580SK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
AIOD2FR6-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea pieselor de schimb potrivite pentru utilajul tau, alege intotdeauna calitatea si durabilitatea. La noi vei gasi o selectie vasta de componente de inalta calitate, printre care si acest electromotor buldoexcavator Case 580SK pe care il recomandam cu caldura. Construit din cele mai bune materiale, acesta iti asigura performanta maxima si o durata de functionare deosebit de indelungata. Iar pretul excelent si stocul permanent ne fac alegerea perfecta pentru tine. Comanda acum si beneficiezi de livrare imediata!

La ACN Piese Utilaje, suntem orientati catre piesele de schimb de cea mai buna calitate si suntem dedicati sa oferim cele mai fiabile si eficiente produse pentru clientii nostri. Ne straduim mereu sa ne asiguram ca fiecare componenta pe care o comercializam indeplineste standardele cele mai inalte din industrie, pentru ca stim ca acest lucru face diferenta intre un utilaj care isi face treaba bine si unul care intampina probleme si nu functioneaza la capacitatea maxima. Nu trebuie sa fii coplesit de munca nesfarsita - cu ajutorul unui motor puternic, vei putea termina task-urile mult mai usor si mai rapid decat ai crezut vreodata ca este posibil!

Electromotor buldoexcavator Case 580SK aprinde scanteia unei exploatari de succes
Electromotorul auto sau demarorul asigura turatia minima necesara pentru pornirea unui motor termic.
Acesta este de fapt un motor electric de curent continuu, alimentat de la bateria masinii, care actioneaza, prin intermediul unui cuplaj mecanic, volanta motorului termic. Este format din: carcasa, stator, rotor, suport perii, solenoid de cuplare, ansamblu pinion de angrenare, cuplaj unisens si arc de revenire. Pentru pornirea motorului, electromotorul se cupleaza cu roata dintata pozitionata pe volanta acestuia prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului si coroana dintata a volantei are loc doar in momentul pornirii.

Ajunge doar un sfat sa te scoata din… pacat
Suntem aici pentru tine non-stop, fara sa cedam in fata oboselii sau micilor mofturi. Dar si suntem departe de a fi insensibili - suntem specialisti cu adevarat umani, cu inimi si minti care lucreaza pentru tine si confortul tau la lucru. Daca te intrebi cum sa gasesti piesele de schimb potrivite pentru utilajele tale industriale, de constructii sau agricole, nu ezita sa ne suni. Echipa noastra de consilieri tehnici este la fel de inteligenta si de priceputa ca savantul Paganel si nu se lasa batuta de nicio enigma. Si cel mai bun lucru? Consultanta noastra este gratuita, pentru ca ne pasa de tine si de utilajul tau.

Garantie
Da, da, da! La noi gasesti piese de schimb verificate si certificate, fara nicio urma de indoiala. Si mai mult, nu iti oferim doar piese de schimb de calitate, ci si toate actele necesare pentru a te asigura ca ai achizitionat produsul potrivit. De exemplu, daca esti in cautarea unui electromotor pentru buldoexcavator Case 580SK noi vom completa cu toate documentele necesare. Timp de 6 luni vei beneficia de garantie pentru orice eventual defect de fabricatie.

Livrare
Livrarile noastre sunt ca un fulger, nicidecum cu viteza unui melc somnoros! Noi colaboram cu cei mai rapizi curieri din zona, astfel incat sa-ti putem aduce electromotorul direct la usa in cel mai scurt timp posibil. Este ca si cum ai apasa pe butonul de teleportare si piesa dorita apare instantaneu! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact si pregateste-te sa fii uimit de viteza noastra de livrare!

Montaj
Cand vine vorba de piese de schimb pentru utilajele tale, nu trebuie sa iei nicio decizie pripita sau sa te lasi influentat de oferte neserioase. Daca ai nevoie de ajutor pentru montaj, iti punem la dispozitie specialistii nostri, care iti vor realiza montajul cu profesionalism si pricepere. Riscul de a da gres ajunge la zero. Alege piesele si serviciile noastre pentru o experienta lipsita de griji!

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
Trimite mesaj
Din Gura in Gura