Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case
Cod produs
NVYFHPJZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor buldoexcavator Case 580M da motorului utilajului tau siguranta si precizie. Pentru ca pana si motoarele au frumusetea lor, iar inginerii care le-au creat au avut grija sa nu le scape acest amanunt. Si, mai mult decat atat, daca tot au gandit un demaror pentru o transformare facila a energiei electrice in putere mecanica, au conceput unul fiabil si rezistent. Dar, ca orice piesa complexa, se mai si defecteaza. Asta sa fie problema. Suna si iti trimitem unul nou. La fel de bun.

Tehnologia este cu siguranta un domeniu uimitor, care evolueaza constant si ne ofera mereu solutii noi si inovatoare pentru problemele noastre. Este impresionant sa vedem cat de mult s-a dezvoltat industria pieselor de schimb si cat de multe solutii si produse avem astazi la dispozitie. Este bine sa stii ca exista o astfel de varietate si ca poti avea acces oricand la ea. Este important, de asemenea, sa lucrezi cu o echipa de profesionisti care au experienta in domeniu si care iti pot oferi cele mai bune solutii si recomandari. Depozitul nostru de piese de schimb este un loc unde poti gasi o gama larga de produse. Nu ramane decat sa ne contactezi.

Electromotor buldoexcavator Case 580M nota zece la purtare
Electromotorul este un motor electric. El transforma energia electrica din baterie in lucru mecanic, care actioneaza volanta si arborele cotit pentru a incepe miscarea pistonului. Toate motoarele sunt echipate cu un astfel de electromotor (demaror). Principiul de functionare al dispozitivului se bazeaza pe legile fizicii, care sunt cunoscute inca din scoala generala. Daca un cadru de sarma cu doua capete este plasat intre doi poli ai unui magnet si apoi este trecut curent prin el, atunci acesta va incepe sa se roteasca. Acesta este cel mai simplu motor electric.

ACN este intotdeauna alaturi de tine!
In afaceri, orice eveniment neprevazut poate afecta buna functionare a utilajelor. O revizie neplanificata poate fi un astfel de eveniment, dar se rezolva. Echipa noastra de consultanti tehnici sunt aici pentru a-ti oferi ajutorul necesar. Piesele de schimb pe care le oferim sunt compatibile cu utilajul tau si sunt insotite de toate informatiile relevante. Mai mult decat atat, oferim si servicii de montaj, pentru a te asigura ca totul functioneaza perfect. Acest serviciu este gratuit pentru tine. Apeleaza la noi pentru a obtine cele mai bune solutii si pentru a te tine mereu la curent cu ultimele noutati tehnice.

Garantie
Ne grabim sa-ti prezentam acest electromotor pentru buldoexcavator Case 580M care poate fi livrat imediat insotit de toate documentele necesare, inclusiv un certificat de garantie. Garantia noastra de 6 luni iti ofera linistea sufleteasca necesara pentru a te concentra pe business.

Livrare
Livrarea prompta si sigura este o prioritate pentru noi, de aceea ne-am asigurat ca colaboram cu cei mai de incredere curieri din piata. Acest produs iti va fi livrat la adresa in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Poti plati la livrare si vei putea verifica continutul coletului inainte de a face plata. Nu trebuie decat sa ne furnizezi detaliile de contact si sa te bucuri de o livrare rapida si eficienta.

Montaj
Nu, nu, nu, nu te baga tu! Trebuie sa ai grija de un montaj corect, ca sa nu-ti strici jucaria. Daca n-ai abilitatile necesare, deschide-ti mintea si apeleaza la specialisti. Cunoastem meseriasi care se pricep mai bine ca oricine la treaba asta. Lasa-ne sa-ti oferim contactele noastre si nu vei fi dezamagit de prestatie.

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura