Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru cilindru compactor Bomag BW184

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
GBNFCSU4-SC
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta au aparut si situatii in care echipamentul tau se defecteaza exact cand ai mai mare nevoie de el. Ei bine, suntem aici pentru a-ti oferi solutii rapide si eficiente. Avem la dispozitie pentru tine acest electromotor cilindru compactor Bomag BW184 care este un produs de incredere si cu o reputatie excelenta, la un pret imbatabil. In cazul in care ai nevoie de inlocuirea acestui element esential pentru utilajul tau, nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne imediat. Vom face tot posibilul sa-ti livram produsul la timp, astfel incat sa poti reveni rapid la programul planificat. Produsul este compatibil si cu modelul Bomag BWAD.

Daca activezi in domeniul productiv, trebuie sa fii pregatit pentru orice situatie. Sa nu te lasi surprins de nemultumirile clientilor, de controalele enervante ale statului sau de defectiunile neasteptate ale utilajelor din dotare. Este important sa fii pregatit pentru toate acestea si sa iei decizia corecta cand situatia o cere. Investind macar putin timp in anticipare si preventie, vei economisi timp, bani si stres. Pentru noi, succesul tau este la fel de important ca si al nostru. In final, piata prospera doar daca prosperam impreuna.

Electromotor cilindru compactor Bomag BW184 pentru o reparatie reusita
Un electromotor are un rol extrem de important pentru utilajele grele. Este o piesa practic prezenta pe orice automobil sau utilaj modern, scopul sau fiind acela de a ajuta la pornirea motorului si de a oferi curent electric subnsamblelor consumatoare. Electromotorul este compus dintr-un motor electric si un solenoid.

Fie ploaie, fie vant, sosim la tine oricand
Noi suntem aici sa-ti oferim consultanta, fara costuri. Vei fi asistat cu dedicatie de catre echipa noastra de consultanti, care iti vor oferi informatiile necesare. Garantam cele mai bune recomandari si evaluari tehnice exacte. Timpul tau este pretios, de aceea nu vei fi nevoit sa astepti. Pe langa piesa de schimb pe care o comanzi, vei primi si un pachet de cunostinte practice care te vor ajuta in orice situatie. Iar, cireasa pe tort, te vom rasfata cu o gluma amuzanta pentru a-ti face ziua mai frumoasa. Hai sa te convingi si sa ne pui la incercare!

Garantie
Un electromotor pentru cilindru compactor Bomag BW184 este un articol tehnic care vine intotdeauna insotit de toata documentatia necesara atestarii existentei si calitatii lui! Aceasta inseamna si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, oriunde s-ar afla. In maxim 24 de ore curierul va iti bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, ca sa le poti ridica personal. Suntem capabili sa-ti oferim toate alterativele posibile legate de livrare. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. The end is happy end.

Montaj
Montajul este o etapa esentiala, iar un mecanic priceput este indispensabil pentru a asigura o instalare corecta a piesei de schimb. Recomandam un mecanic competent, pe care il cunoastem, pentru o experienta fara probleme. Avem contacte sigure te poti baza pe ele!

Specificatii tehnice:

• 2.5kW
• 12V
• 10 dinti
• prindere in 3 gauri fara filet
• CW
Trimite mesaj
Din Gura in Gura