Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 755-102

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
MCN40XS9-SC
Out Of stock
Descriere
Ei bine, daca te-ai saturat sa cauti rulmentul perfect pentru utilajul tau, bine ne-ai gasit! In sfarsit, ai fost inspirat. Noi avem acest rulment diferential Dana Spicer 755-102 adus din import, iar livrarea este garantata in mai putin de 24 de ore. Nu trebuie decat sa ne suni si sa comanzi. Chiar mai mult, daca ai nevoie, putem sa te ajutam si cu montajul. Si nu uita, acum impachetam rulmentul, acum curierul este deja pe drum catre tine, acum ajunge la tine!

Suntem aici ca sa te ajutam sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta. Nu iti face griji pentru problemele tehnice ale utilajelor tale, noi suntem pregatiti sa intervenim imediat si sa le rezolvam. Iar in ceea ce priveste noile legi, birocratia, chestiile enervante dar necesare, avem experti in domeniu care pot sa te ajute sa intelegi impactul lor asupra afacerii tale si sa te asiste in respectarea noilor cerinte legislative. Conteaza pe noi sa iti oferim servicii complete si eficiente, astfel incat sa poti sa iti concentrezi eforturile asupra obiectivelor tale de business.

Rulment diferential Dana Spicer 755-102 bate record dupa record!
Defectarea unui rulment nu poate fi intotdeauna prevenita. De exemplu, aproximativ 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte, chiar inainte de utilizarea efectiva. Aproximativ 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii. Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texture ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere a rulmentului. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru po exploatare corecta a utilajului.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Sunteti fara indoiala un lider si un om cu un simt al datoriei remarcabil. Lucrurile stau astfel pentru ca nu va opriti niciodata din a cauta si a lucra cu furnizori de piese de schimb de inalta calitate. Iar ACN Piese Utilaje a devenit unul dintre partenerii dumneavoastra de incredere. In momentele critice, stiti exact ce sa faceti - apelati la serviciul nostru de consultanta si alaturi de expertii nostri in piese de schimb, identificati componentele potrivite. Oferim schimburi de informatii gratuite, iar un antreprenor inzestrat nu ar trece niciodata cu vederea o astfel de oportunitate!

La ACN Piese Utilaje, suntem constienti ca increderea clientilor nostri se castiga doar prin fapte, nu prin cuvinte goale. De aceea, ne asiguram ca la sosirea pachetului cu acest rulment diferential Dana Spicer 755-102 pe care l-ai comandat, vei beneficia nu doar de produsul de calitate, ci si de un certificat de garantie. Garantia noastra este valabila timp de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, astfel incat sa fii cu adevarat linistit ca ai achizitionat un produs de inalta calitate si durabil.

Daca ai avea privilegiul sa ne vizitezi acasa, la Jilava, ai crede ca ai nimerit intr-un vestiar de jucatori de volei, datorita numarului mare de solicitari cu care ne confruntam zilnic si pe care le rezolvam in stil de mari campioni. Suntem echipa castigatoare si ne asiguram ca fiecare livrare este un punct castigat pentru noi si pentru clientii nostri. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Cand vine vorba de reparatia masinii tale, este important sa faci alegeri inspirate si sa te asiguri ca piesele de schimb sunt montate in mod corespunzator. De aceea, iti recomandam sa nu iti asumi riscuri si sa soliciti ajutorul unui mecanic profesionist. In felul acesta, vei avea garantia ca piesa va fi instalata corect si va functiona la parametri optimi.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura