Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 735-610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T0NMBAHX-SC
Out Of stock
Descriere
Ei bine, se pare ca rulmentii transmisiei utilajului tau au decis sa ia o pauza si miscarea rotilor nu mai este deloc fluida. Cine ar fi crezut ca problemele apar atunci cand nu ai deloc timp liber? Dar nu-ti face griji, am gasit solutia perfecta la necazul tau! Acest rulment butuc Dana Spicer 735-610 este de o rezistenta deosebita si e gandit sa faca fata provocarilor de lunga durata. Asadar, ia-o usor si inlocuieste rulmentul uzurat cu acest “bad boy” marca Dana Spicer. Sigur o sa fie o schimbare de 180 de grade! Ce spui, te-am convins?

Echipa noastra de specialisti si-a facut temele si cunoaste utilajele grele de parca le-ar fi urmarit de la stadiul de proiectare. Deci, atunci cand simti ca se intampla ceva ciudat cu utilajul tau, lasa-ne sa te ajutam! Avem componente si parti de calitate superioara care pot inlocui cu usurinta oricare alta uzata. Daca te simti un pic confuz cu privire la care anume e compatibila sau vrei sa inveti cum sa previi orice defectiune in viitor, haide sa vorbim! Impreuna vom gasi cele mai bune solutii pentru tine si utilajul tau. Suna-ne ca sa nu mai fii confuz!

Rulment butuc Dana Spicer 735-610 calca puternic pe pedala calitatii!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Consult tehnic instant cu un singur telefon!
Sigur, nu ai voie sa stagnezi in aceasta industrie! Daca nu mergi in sensul evolutiei generale, te vei trezi cu concurenta care iti va face cu mana si careia ii vei vedea doar talpile. Dar nu-ti face griji, avem solutia perfecta pentru tine: serviciul nostru gratuit de consultanta! Vei primi cele mai recente informatii si recomandari specifice din domeniu, astfel incat sa poti sa iei cele mai bune decizii si sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Cu noi alaturi, vei fi mereu in avantaj si vei face pasi importanti catre succes!

Garantie
Felicitari pentru primirea acestui rulment butuc Dana Spicer 735-610 Dar stai, ai gasit si un certificat de garantie in colet? Atunci e bine! La ACN Piese Utilaje, ne place sa fim siguri ca esti multumit de produsele noastre si ca te poti baza pe ele. De aceea, iti oferim un certificat de garantie valabil 6 luni, pentru a te asigura ca orice defectiune din fabricatie nu iti va da batai de cap.

Livrare
Ai auzit bancul cu piese de schimb? Nu? Ei bine, nici noi, pentru ca nimeni nu glumeste pe seama lor. Nu trebuie sa-ti faci griji ca vei sta in stand-by si vei astepta produsul precum Craciunul, o data pe an. Daca ai comandat un rulment, noi ne grabim sa ti-l livram in doar 24 de ore. Suntem gata sa actionam rapid, asa ca nu-ti ramane decat sa te relaxezi! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Cand vine vorba de montaj, graba strica treaba! Asa ca nu trebuie sa te grabesti niciodata. Un montaj corect este esential pentru a asigura o durata lunga de viata a utilajului tau. Daca ai nevoie de sfaturi de incredere sau de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastra de specialisti va fi bucuroasa sa te ajute in orice fel posibil. Nu lasa nimic sa-ti scape din vedere!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura