Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 735-522

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
3QLF07CH-SC
Out Of stock
Descriere
Haide sa fim seriosi, acest rulment butuc Dana Spicer 735-522 este mai cool decat toate celelalte piese de schimb pentru sistemul de transmisie de care ai auzit. Este cunoscut si recunoscut pentru calitatea sa premium. Putem spune ca a fost prelucrat cu mai multa grija decat chiar o scrisoare de dragoste. Este garantat ca va functiona la fel de bine ca in ziua in care l-ai cumparat, atata timp cat il montezi corect si il lubrifiezi corespunzator. Nu pierde ocazia de a-ti imbunatati utilajul cu aceasta piesa de schimb atat de reusita!

Mediocritatea este ca o mamaliga fara sare - plictisitoare si fara gust. Dar nu te ingrijora, nu trebuie sa traiesti cu asa ceva. Hai sa-ti aducem savoarea tehnologiei moderne cu piese de top si servicii de ultima generatie. Vei fi atat de fericit ca vei simti ca ai castigat la loterie. Serviciul de consultanta si asistenta tehnica sunt aici sa-ti dea o mana de ajutor si sa arunce problemele la cosul de gunoi al reparatiei!

Rulment butuc Dana Spicer 735-522 model de durabilitate si eficienta
Rulmentul butuc are un rol crucial in asigurarea functionarii corecte a sistemului de transmisie al unui utilaj. Acesta permite rotilor sa se miste cu viteze ridicate, cu o frecare redusa la punctul de contact intre acestea si axul utilajului. O directie care devine instabila sau dificultatea de a mentine controlul asupra utilajului poate fi un semn al unei probleme cu rulmentul butuc. De asemenea, o uzura accentuata doar la un anumit pneu si nu la toate poate fi un alt simptom al necesitatii de inlocuire a rulmentului.

De vrei sa-ti fie bine acum, cauta-l pe omul bun
Uite, nu-ti face griji! Consultantii nostri sunt mai buni chiar decat ca un sandvis cu sunca si branza cand te arde stomacul. Si asta nu e tot, recomandarile lor sunt mai tari decat ce gasesti intr-un manual de instructiuni. De la ei vei primi informatii tehnice relevante, iti vor spune care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, de unde le poti lua si cat de repede le poti primi. In plus, iti oferim planuri de revizie si consultanta pentru situatii tehnice complexe.  Deci, daca vrei sa fii mai pregatit, suna si intreaba omul bun de la ACN!

Garantie
Nu trebuie sa te faci griji, dar trebuie sa fii prevazator. Iata de ce acest rulment butuc Dana Spicer 735-522 vine cu o garantie de 6 luni pentru toate defectele din fabricatie. Daca ceva se intampla, noi suntem aici sa te sustinem. Si chiar daca nu se intampla nimic, pastreaza certificatul de garantie si factura din colet, pentru orice eventualitate.

Livrare
Buna ziua! Suntem incantati ca ai ales sa comanzi rulmentul de la noi. Iti garantam ca ai facut o alegere excelenta! Suntem doctori in piese de schimb si ne asiguram ca experienta ta de cumparare este una fara stres si fara probleme. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a-ti asigura livrarea rapida si sigura a produsului. De la depozitul nostru pana la tine, in cel mai scurt timp cu serviciile de curierat rapid. Suntem mereu la dispozitia ta pentru orice intrebari sau nelamuriri. Ca sa ne gasesti apeleaza la datele din contact.

Montaj
Montajul rulmentului este ca o piesa de puzzle importanta pentru buna functionare a utilajului tau. Daca nu esti un expert in mecanica, nu iti face griji, avem solutia perfecta pentru tine. Iti putem oferi datele de contact ale unor mecanici talentati, care au experienta si instrumentele necesare pentru a face instalarea corecta a rulmentului. Hai sa facem echipa ca sa fie bine!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura