Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru dreapta Komatsu WB150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB150
Cod produs
HB7JX68A-RA
Out Of stock
Descriere
Avand in vedere importanta bucsei pentru performanta utilajului tau, noi ne asiguram ca produsul nostru este de cea mai inalta calitate. Fiecare bucsa este supusa unor teste riguroase de calitate pentru a asigura conformitatea cu cele mai inalte standarde industriale. Aceasta bucsa oala cilindru dreapta Komatsu WB150 este un produs rezistent, cu forma unui cilindru inelar din material flexibil. Componenta noastra este compatibila si cu Komatsu WB150-2, Komatsu WB150-2N, Komatsu WB150AWS-2, Komatsu WB150PS-2, Komatsu WB150PS-2N, Komatsu WB150WSC-2 ! Instalarea si intretinerea piesei noastre de schimb sunt extrem de usoare.

Echipa noastra de specialisti este intotdeauna disponibila pentru a-ti oferi asistenta si sfaturi in alegerea celei mai bune componente pentru nevoile tale specifice. Indiferent de aplicatia ta, noi avem solutia potrivita. Pune increderea in bucsa noastra si vei beneficia de o functionare impecabila si de o durabilitate de lunga durata. In plus, vei avea parte de o experienta de lucru mai eficienta si mai productiva.

O bucsa oala cilindru dreapta Komatsu WB150 este un articol excelent si sigur!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Bucsa oala cilindru Komatsu WB150 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O bucsa oala cilindru calare laterala dreapta pentru buldoexcavator Komatsu WB150 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:

• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura