Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cardan reductor unghi Manitou MLT732

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT732
Cod produs
MENUH5O6-AT
Out Of stock
Descriere
Daca il lasa cardanul, utilajul tau se vede pus intr-o situatie de-a dreptul dificila si nici tu nu stai mai bine. Insa nu te impacienta! Acest cardan reductor unghi Manitou MLT732 nemaipomenit aduce forte proaspete sistemului de transmisie al utilajului tau, ca sa-ti mearga din nou ca pe roate. Fiabil si extrem de rezistent, este un produs original Dana Spicer, de calitate superioara. Te poti baza pe ajutorul sau vreme indelungata!

Pentru orice problema tehnica pe care o intampini gasesti in noi un ajutor de nadejde. Avem solutii oricat de complicata ar fi defectiunea si ne straduim sa acoperim toate aspectele care altfel ti-ar da batai mari de cap. Serviciile pe care ti le oferim iti inlesnesc considerabil intretinerea utilajelor. Suna-ne si afla cum sa fii cu un pas inaintea defectiunilor!

Cardan reductor unghi Manitou MLT732 - pentru o functionare impecabila!

Fiind componente esentiale in sistemul de transmisie, cand cedeaza vreun cardan, utilajul tau este pus in mare dificultate. Si la fel si tu. Cardanul acesta transmite forta motorului catre reductorul de unghi si este acolo un intreg mecanism responsabil cu transmiterea miscarii. Asadar, trebuie sa te asiguri de calitatea tuturor componentelor sistemului si de starea lor. Crucile cardanice trebuie sa fie zdravene, nu gluma, si foloseste pentru prindere bride si suruburi cat mai calitative, daca vrei ca sistemul cardanic sa functioneze impecabil.

Cand dai de necaz, da-ne de veste!

Stim ca defectiunile apar cand ti-e lumea mai draga si de multe ori nu stii de unde sa incepi si cum s-o scoti mai repede la capat. Nu e cazul sa disperi, ne-am gandit la toate si credem ca serviciul nostru de consultanta ti-ar prinde numai bine in astfel de moment. Asadar, trage aer in piept, suna-ne si spune-ne ce s-a intamplat. Specialistii nostri s-au pregatit temeinic sa infrunte orice provocare si vor gasi cea mai eficienta solutie pentru remedierea problemei tale. Orice alte informatii ai avea nevoie in ce priveste intretinerea utilajului tau, nu te sfii, contacteaza-ne! Consultanta e din partea casei!

Garantie
Calitatea acestui cardan reductor unghi pentru incarcator telescopic Manitou MLT732 este garantata de producator timp de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie cazul sa le folosesti, dar gasesti certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Stim ca l-ai fi vrut si ieri de se putea, ca sa-ti poti relua cat mai curand activitatea, dar nu-ti fa griji! Acest cardan reductor unghi Manitou MLT732 ajunge la tine super rapid si in deplina siguranta. Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata. Iar daca iti este la indemana, ne poti vizita la sediul nostru de langa Bucuresti.

Daca tii la timpul si la banii tai, nu neglija importanta montajului. O componenta atat de importanta nu poate incapea pe mainile oricarui surubar, realizarea montajului e treaba de profesionisti. Ai nevoie de un mecanic de incredere, care sa cunoasca toate chichitele si sa bifeze toate aspectele necesare unei functionari impecabile? E simplu! Da-ne de veste si il trimitem la tine!

Lungime totala: 290mm
Diametru cardan: 112mm
Nr. de gauri la prindere: 4
Diametru gauri: 10mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura