Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 733-128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
W57YD3T6-SC
Out Of stock
Descriere
Bine ai ajuns pe pagina produsului nostru! Presupunem ca vrei sa afli mai multe despre acest rulment butuc Dana Spicer 733-128 Iata, suntem bucurosi sa-ti oferim mai multe detalii. Acesta nu este un rulment obisnuit, nu! Este un rulment butuc cu personalitate, care iti va face cu ochiul si iti va zambi de fiecare data cand vei folosi utilajul. E ca si cum ai avea un prieten nou si de incredere, care te va ajuta sa-ti duci treaba la bun sfarsit. Si nu te ingrijora, acest produs este atat de fiabil si rezistent, incat iti va fi alaturi pentru mult timp de acum incolo, daca il vei trata cu respect si-i vei oferi ingrijirea corecta. Deci, nu mai sta pe ganduri, da-ne un telefon si ia-ti prietenul acasa!

Haide sa lamurim situatia si sa te scapam de acest rid de pe frunte. Printre atatea solutii si remedii care iti sunt oferite, nu trebuie decat sa o recunosti pe aceea potrivita pentru modelul tau de utilaj. Apeleaza la depozitul nostru, care este mai echipat ca o nava spatiala, si ia de aici tot ce iti trebuie. Vei putea sa dai uitarii toate problemele neplacute care te-au chinuit atata. Suntem aici sa-ti oferim ajutor si sa raspundem la toate intrebarile tale, intr-un mod care sa fie cu adevarat benefic pentru tine. Si cine stie, poate ca vei pleca si cu o gluma buna!

Rulment butuc Dana Spicer 733-128 duce-n spate, un veac si jumatate!
Sunt multe motive care conduc la defectarea prematura a rulmentilor. Unul dintre ele este montarea lor gresita, prin folosirea unor scule contondente, cum ar fi ciocanul si nu dispozitive specifice, cum ar fi presa de rulment. Tot in aceasta privinta pot aparea defectiuni atunci cand, la montarea pieselor din ansamblul caii de rulare, se folosesc accesorii vechi, ce duc la o incarcare suplimentara a rulmentului.

Iar cand gandului calator de-un rulment bun ii va fi dor…
… nu ezita sa contactezi consultantii de la ACN Piese Utilaje. Ei au leacul pentru utilajul care sufera. Vei primi de la ei recomandari cu adevarat utile, competente si, in plus, gratuite. Te vor ajuta sa-ti cunosti mai bine parcul rece si felul in care acestea ar trebui exploatat si intretinut.  Fiecare utilaj are structura lui specifica si trebuie sa-i oferi atentia cuvenita. Avem idei multe, avem idei bune. Nu te costa nimic, doar un apel.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 733-128 cumparat de la noi, este un produs absolut nou. Beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectiuni de fabricatie. Asigura-te sa nu fie montat neglijent sau gresit de vreun amator, pentru ca rulmentii, oricat de rezistenti sunt, se pot defecta la actiuni necorespunzatoare.

Livrare
Odata ce comanda a fost confirmata, piesa dorita va ajunge la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Desfaci si verifici. Lucram cu firme de curierat serioase. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica rulmentul chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Montaj
Montajul este operatiunea cea mai importanta dupa achizitionarea unei piese. Si cam ultima. Modalitatea in care acesta va fi efectuat va influenta intreaga desfasurare viitoare a activitatii utilajului. Un montaj ratat poate anula toata munca ta de a aduce rulmentul in magazie. Asa ca opteaza pentru o manopera competenta, eventual intr-un atelier specializat.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura