Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 725-546

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
RJX3PM8K-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 725-546 confera o noua perspectiva utilajului tau care, iata, primeste un aliat nou in functionarea lui optima si pe un termen indelungat. Rezistenta lui va creste, iar oboseala care il tot chinuia va ramane in urma. Un utilaj angajat cu toata puterea in lucrare este tot ce iti doresti. Tine legatura cu noi si, ca de fiecare data, cand simte nevoia iti trimitem piesele de schimb necesare. Forta fie cu el!

O alegere poate fi reusita daca ii adaugi si putina inspiratie. Poti sa faci o alegere si cand te paraseste inspiratia, sau o parasesti tu pe ea, dar rezultatul ei este incert.  Asa ca te invitam faci gestul acela simplu si sigur - apeleaza la un partener. Apeleaza la noi. Cum ne cunosti deja, trimitem imediat piesa de schimb pe care o cauti. Iar, pe langa ea, primesti: recomandari, solutii, indicatii, sfaturi si, la final, promisiunea ferma ca vom fi mereu langa tine ca si pana acum. Nu poate fi complicat pentru ca e simplu.

Rulment butuc Dana Spicer 725-546 va face intotdeauna diferenta
Un rulment este o componenta indispensabila sistemului de transmisie a utilajului tau. Avand o geometrie specifica, ea va asigura o miscare prin alunecare, fara ca operatorului utilajului sa resimta vibratii, sau sa auda zgomotul inconfundabil de „fier peste fier”.  Practic, nu poti concepe un utilaj greu functional, fara rulmentii butuc in regula sau in lipsa lor. La fel de indispensabila este ungerea lor corespunzatoare si abundenta cu lubrifiant.

Ia un pic de ACN ca sa ai putere!
Ca sa ai permanent la dispozitie un utilaj functional, ai nevoie nu doar de componente de inalta calitate dar si de informatii cat mai bune, care sa completeze pachetul managerial si tehnic. Acesta va conduce la eficienta, venituri si continuitate. Primindu-le la timp te vei afla intotdeauna pregatit sa infrunti orice problema de natura tehnica. Iar secretul este echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera toate recomandarile necesare care sa te puna in garda. Si sunt gratuite. Nu trebuie decat sa o contactezi.

Garantie
Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un asemenea rulment butuc Dana Spicer 725-546 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Il vei gasi in pachet, alaturi de factura.

Livrare
Livrarea, asa cum o efectuam noi, urmareste nu doar urgenta ci si conditiile de siguranta pe traseu ale coletului. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, piesa va sosi la tine in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, ai libertatea sa verifici continutul coletului inainte de a da banii curierului. Sau poti ridica piesa chiar din depozit.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment nu este o mare filozofie dar, spre deosebire de alte piese, acesta implica un grad ceva mai ridicat de complexitate. Asta inseamna ca nu te poti ocupa chiar tu de acest lucru. Dar doar in cazul in care te pricepi sau ai training in mecanica. Daca nu, renunta la idee! Un sfat bun nu strica niciodata in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura