Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf antebrat buldoexcavator Fiat Kobelco B115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B115
Cod produs
SH5XY823-AT
Out Of stock
Descriere
Cu atatea si atatea piese de felurite dimensiuni, cu felurite functii, mai ca-ti prinzi urechile cand vrei sa le pui pe toate cap la cap. Nu mai pierde vremea comparand oferte! Acest simering varf antebrat Fiat Kobelco B115 este cel care te va scoate din impas. Fiabil si extrem de rezistent, reuseste sa-si faca treaba impecabil vreme indelungata, chiar de conditiile de lucru nu sunt din cele mai placute. Asigura etansarea optima si gratie materialelor speciale din care este fabricat iti ofera performante excelente, aidoma piesei originale. In plus are si un super pret!

Stim ca nu-i nici placut, nici simplu sa gestionezi problemele tehnice atunci cand apar, astfel ca suntem pregatiti sa-ti oferim suportul tehnic de care ai nevoie atunci cand defectiunile te coplesesc. Specialistii nostri te ajuta sa identifici piesele potrivite la momentul potrivit, incat sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari. La nevoie, iti asiguram si interventiile tehnice necesare prin mecanicii cu care colaboram pe tot cuprinsul tarii. Suna-ne! Economisesti si timp, si bani.

Simering varf antebrat Fiat Kobelco B115 - o alegere excelenta!
Acest simering varf antebrat buldoexcavator Fiat Kobelco B115 are o misiune importanta in arhitectura masinariei tale, fiind responsabil de etansarea atat de necesara. Asa cum lesne iti poti da seama din denumirea sa, va fi montat pe varful antebratului utilajului tau. Intrucat are de-a face cu presiuni imense si este intens solicitat si supus factorilor de uzura, calitatea materialelor din care este fabricat este de maxima importanta, daca vrei sa te tina. Atunci cand se uzeaza, incep pierderi de lichid si de aici un intreg sir de consecinte neplacute de care cu siguranta nu ti-ar placea sa te lovesti.

Solutii mereu la indemana! Contacteaza-ne!
Cu atatea chichite si amanunte tehnice, nu-i intotdeauna simplu sa depistezi cauza exacta a problemei tehnice cu care te confrunti, incat sa poti lua cea mai buna decizie. Nu te stresa! Noi la ce suntem aici? Astfel, venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciul nostru de consultanta gratuita. Oricare ar fi problema sau dilema, contacteaza-ne si vei primi solutia salvatoare! Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda prompt solicitarilor tale si sa-ti furnizeze informatii pretioase si ponturi extrem de utile.

Esti pe deplin asigurat impotriva eventualelor defecte de fabricatie, caci acest simering varf antebrat Fiat Kobelco B115 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii. Putin probabile, fie vorba intre noi. Ai documentele necesare in interiorul coletului!

Nu te vom lasa sa astepti prea mult. Daca acest simering varf antebrat Fiat Kobelco B115 este piesa de care ai nevoie si te-ai hotarat asupra sa, contacteaza-ne online sau telefonic si porneste catre tine. De asemenea, daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Ca sa eviti neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj necorespunzator, iti recomandam sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, care stiu exact ce aspecte au de bifat ca sa mearga treaba struna. Mecanicii nostri colaboratori iti pot oferi interventii tehnice de calitate inclusiv la punctul de lucru al utilajului. Asadar, daca ai nevoie, te punem in contact cu unul aflat in apropierea ta.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura