Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
8MLV2GCP-SC
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in orasul rulmentilor diferential. Suntem oamenii de ordine care lupta cu infractorii gastii Defectiune. Te asteptam cand ai probleme cu acestia si te aparam de ei. Ii vom combate cu armele noastre, inclusiv cu acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-91 construit dintr-un otel special si cu multa multa inteligenta, caruia nu ai cum sa i te impotrivesti. Rulmentii fac parte din categoria de piese pentru transmisie si nimic nu le sta in cale. Vino la depozitul nostru unde o sa gasesti: siguranta, competenta si solutii la orice manevra tactica a dusmanului tehnic.  Facem in orasul rulmentilor o lume mai buna!

Clientii nostri sunt construiti dintr-un material biologic special, nu ii gasesti pe toate drumurile mediului de afaceri. Ei sunt antreprenori, proprietari de utilaje grele, de constructii sau agricole. Sunt partenerii nostri de multa vreme si stim care este raspunsul lor la calitatea servirii noastre. Ne cauta de fiecare data cand au de remediat defectiuni sau doresc sa efectueze o mentenanta. Se intampla zi de zi, fara intrerupere. Au gasit la noi: operativitate, intelegere, competenta si specialisti care sa ii asculte si sa le ofere solutii. Cele mai bune solutii. Iar daca nu ai ajuns inca la noi, nu este tarziu sa o faci acum. Suna-ne!

Rulment diferential Dana Spicer 603-211-91 da o noua definitie calitatii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Cateva cuvinte despre acesta. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Cine nu are batrani, sa ii cumpere
Iar cine nu se descurca in materia despre rulmentii Dana Spicer sa ne caute. Fara indoiala ca exista viata pentru utilajele tale si dincolo de ACN, dar suntem aproape siguri ca nu e chiar atat de buna. Asadar, ofera-le credit colegilor nostri din departamentul tehnic si ei te vor rasplati corespunzator. Astfel, iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie, in mod gratuit. Iti vor recomanda, in plus, rulmentul compatibil cu modelul tau de utilaj, se vor ocupa de expedierea ei si, la nevoie, chiar si de montaj. Te asteptam bucurosi!

Garantie
Nici nu stii cum zboara timpul, asa repede trec si cele 6 luni de garantie pentru acest rulment diferential Dana Spicer 603-211-91 Este suficient ca acest articol sa ajunga la tine cu vreun viciu de fabricatie. Nu-i nimic, piesa va fi insotita de un certificat de garantie. Il activezi, primesti o piesa noua, nu platesti nimic, utilajul e voinic. Garantia achizitiei facute este un lucru firesc la ACN. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara, iar tu poti verifica piesa inainte de a o plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Daca preferi sa vii direct la sediul nostru, o poti avea chiar astazi! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru montaj sau orice alta interventie care necesita dezasamblare, nu ezita sa ne ceri ajutorul si iti trimitem rapid si direct un mecanic bine pregatit la punctul in care iti desfasori activitatea. Alegand serviciile noastre, vei fi scutit de neplaceri si vei beneficia doar de un feedback favorabil.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura