Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala cilindru cupa Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
IL4RPXCY-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor de schimb pe care le folosesti se reflecta asupra modului in care utilajul tau isi va indeplini misiunea, de aceea nu poti alege piesele la intamplare. Ai nevoie de piese de incredere, cat mai zdravene si mai calitative, care sa poata rezista cat mai mult timp la datorie. Asa cum este si acest simering oala cilindru cupa Fiat Kobelco B110 pe care ti-l propunem. Fiind un element de etansare, fiabilitatea si rezistenta sa sunt esentiale si le are din plin, nu-ti fa griji.

Verifica periodic starea de sanatate a utilajului tau, ca sa poti actiona de la primele simptome neplacute. Nu de alta, dar stii cum e uzura, se poate extinde si, cand ti-e lumea mai draga, din lac, dai in put. Nu te sfii sa apelezi la noi cand defectiunile te impresoara. Suntem aliatii tai si te vom invata ce, cum si cand sa faci pentru a-ti mentine utilajul sanatos, pregatit de actiune! Suna-ne!

Simering oala cilindru cupa Fiat Kobelco B110 - o alegere nemaipomenita!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Fara contributia acestui simering oala cilindru cupa buldoexcavator Fiat Kobelco B110 utilajul tau nu si-ar putea duce la indeplinire misiunea. Este o garnitura de etansare nelipsita in structura utilajului tau, fiind supusa unor factori nu tocmai prietenosi, de aceea este important sa fie realizata din materiale cat mai rezistente. Simeringul acesta se monteaza la oala cilindrului cupei. Deteriorarea sa duce la pierderi de fluid si, in timp, la uzura componentei pe care este montat. Inlocuieste-l de la primele semne si vei preveni probleme mult mai complicate.

Te sustinem la fiecare pas!
Ca sa fii sigur ca alegi fix piesele de care utilajul tau are nevoie, mai bine ne intrebi ori de cate ori ai dubii si chiar si atunci cand nu ai. Un sfat potrivit la momentul potrivit te poate scuti si de neplaceri, si de eforturi si cheltuieli inutile. Si cum nu-i intotdeauna simplu sa descalcesti itele unei defectiuni, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine consultanta oferita gratuit de specialistii nostri. Solutionam orice aspect legat de intretinerea utilajului tau si te informam corect, complet, conform nevoilor tale. Contacteaza-ne!

Comanda linistit! In cazul exceptional in care acest simering oala cilindru cupa Fiat Kobelco B110 ar avea defecte de fabricatie, esti perfect acoperit cu o garantie de 6 luni de la data facturarii. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului.

Urgenta ta e prioritara pentru noi! Ne vom misca super rapid, incat acest simering oala cilindru cupa Fiat Kobelco B110 poate ajunge la tine chiar a doua zi. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda, online sau telefonic, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Primesti piesa - e noua, e frumoasa, e promitatoare. Dar ce te faci daca nea Gica o monteaza asa cum stie el mai bine si te trezesti ca problema e departe de a fi rezolvata? Evita neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj impropriu apeland la profesionisti care iti ofera garantia calitatii manoperei efectuate. E mai sigur, mai eficient si acum mai simplu, caci iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura