Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Caterpillar TH220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH220
Cod produs
JNT6O1D9-RA
Out Of stock
Descriere
Nu este de mirare ca suruburile cardan de la noi sunt preferate de catre inginerii si tehnicienii din intreaga lume, pentru calitatea si fiabilitatea lor. Alege suruburile cardan premium de la noi pentru a te bucura de o performanta optima in sistemul tau. Suruburile cardan de calitate premium sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi otelul, care asigura rezistenta la uzura si coroziune. Acest surub cardan punte fata Caterpillar TH220 este nu numai excelent, dar el este si compatibil cu Caterpillar TH220B. Daca iti doresti cea mai buna performanta pentru utilajul de care dispui, surubul nostru este solutia perfecta. Acest produs ofera fixare de exceptie, fara costuri excesive. Calitate exceptionala garanteaza ca te va servi pe termen lung.

Un surub cardan punte fata Caterpillar TH220 este la un click distanta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile nostre sunt dintre cele mai faine!

Cu noi alaturi de tine, munca devine brusc mult mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri ascunse. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje.

Un surub cardan punte fata Caterpillar TH220 nu vine singur! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! Acest surub cardan punte fata pentru incarcator telescopic Caterpillar TH220 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice:
• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura